Підсумки січня: робота, з прицілом на майбутнє

Підсумки січня: робота, з прицілом на майбутнє

Добіг кінця перший місяць 2009 року. Яким він був для «Динамо»? Результати роботи в січні стануть відомі за кілька місяців. Тільки за підсумками виступів у офіційних матчах і можна робити висновки, наскільки плідними були січневі підготовчі будні. Зараз же пригадаємо про найголовніші події, що відбулися у ФК «Динамо» за останні тридцять один день.

5 січня - Молодіжний склад «Динамо» вийшов з відпустки. Команда під керівництвом тренера Володимира Мунтяна розпочала тренування на базі в Конча-Заспі.

6 січня - Валерій Васильович Лобановський святкував би ювілей – 70 років... Шанувальники таланту Метра, родичі та друзі, керівництво, гравці, тренери «Динамо», ветерани і прості шанувальники футболу зібралися на Байковому кладовищі, біля його могили.

9 січня
- Нападник Костянтин Дудченко, який восени підписав з «Динамо» п'ятирічний контракт, прибув до Києва і розпочав підготовку до сезону.

10 січня - Позаду тридцятиденна відпустка гравців і тренерів першої команди «Динамо». Розпочалася підготовка до другої частини сезону. Перший тиждень занять пройшов на базі в Конча-Заспі.

11 січня - В рамках прес-конференції Резо Чохонелідзе та Юрія Сьоміна були представлені новачки - асистент головного тренера «Динамо», заслужений тренер РРФСР Борис Петрович Ігнатьєв та екс-гравець «Ворскли» Сергій Кравченко.

11 січня - В Санкт-Петербурзі фінішував міжнародний юнацький турнір серед збірних пам'яті Валентина Гранаткіна. Збірна України, у складі якої виступали динамівці Прилєпов, Парцванія, Малин, Поліщук та Ситников, посіла третє місце.

12 січня - Після року виступів на правах оренди за бразильський «Коринтіанс», Діого Рінкон повернувся до «Динамо». Півзахисник повний надій закріпитися в основному складі команди Юрія Сьоміна.

15 січня - Генеральний директор Резо Чохонелідзе, головний тренер Юрій Сьомін, гравці Бетао, Корреа, Алієв, Ярмоленко та Кравець відвідали дитячий будинок «Малятко». Благодійний захід пройшов у рамках акції «Ми - разом!»

16 січня - «Динамо» вирушило на підготовчий збір до Іспанії. Впродовж двох тижнів команда окрім тренувань проведе три контрольних матчі.

18 січня - Збірна України (U-17) під керівництвом Олександра Головка виграла міжнародний турнір. У Мінську в складі «жовто-синіх» виступали п'ять футболістів «Динамо»: Коваль, Рижук, Сухоцький, Прокипчук і Рябушко.

18 січня - Перший контрольний матч на зборі в Іспанії. «Динамо» - «Унтерхахінг» - 3:3. М'ячі у киян на рахунку Бангура (двічі) та Мілевського.

20 січня - Захисник «Чукаричок» і молодіжної збірної Сербії Томіслав Пайович, який знаходився в «Динамо» на перегляді, залишив розташування команди в Іспанії і повернувся на батьківщину.

22 січня - Захисник Родріго на правах оренди проведе першу половину 2009 року в Бразилії, в клубі «Сан-Паулу».

22 січня - Другий контрольний матч на зборі в Іспанії. «Динамо» - «Вікінг» - 2:0. М'ячі у динамівців на рахунку Мілевського та Шацьких.

24 січня
- Після проходження медогляду в Італії, до розташування «Динамо» в Марбельї приїхав Айїла Юссуф. Нігерієць здоровий і розпочав тренування в загальній групі.

26 січня - Третій контрольний матч на зборі в Іспанії. «Динамо» - «Легія» - 0:4.

27 січня - У фіналі Меморіалу Олега Макарова зустрілися дві динамівські команди: «Динамо-2» і молодіжний склад. Друга команда виявилася сильнішою і, перемігши 3:0, підняла над головою красень-кубок.

28 січня - Надійшли в продаж квитки на перший матч 1/16 фіналу Кубка УЄФА «Динамо» - «Валенсія» (Іспанія). Вартість квитків, залежно від обраного сектора, складає 30, 40, 60, 80, 100, 150 і 200 гривень. Також стала відома бригада арбітрів на цей матч. Її очолить Серж Гюмьєнні з Бельгії.

29 січня
- Товариський матч. «Динамо-2» - ФК «Львів» - 0:0.

29 січня - Делегація «Динамо» прибула до Києва з підготовчого збору в Марбельї. Через чотири дні команда повернеться до Іспанії, продовжувати підготовку до сезону.

29 січня
- Захисник новополоцького «Нафтана» та збірної Білорусі Дмитро Верховцов, який знаходився в «Динамо» на перегляді, залишив розташування команди.

30 січня
- Старший тренер молодіжної збірної України Павло Яковенко викликав сімох динамівців для підготовки до двох товариських матчів з турецькими однолітками (10 лютого). Це Загладько, Фартушняк, Родіна, Морозюк, Сахневич, Зозуля, Ярмоленко.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер