IV Меморіал Щанова. «Динамо» U-19 – ФК «Музичі» – 3:3

IV Меморіал Щанова. «Динамо» U-19 – ФК «Музичі» – 3:3

Розпочалася зустріч для динамівців – гірше не вигадаєш. Незважаючи на те, що вони почали доволі активно, й уже на 3-й хвилині Олексій Щебетун ледь головою не спрямував м'яча у ворота після навісу справа Артема Ковбаси, вже за хвилину наша команда пропустила. Гості добре розіграли атаку, в завершенні якої Мазюк не залишив шансів Фастову. А ще за п'ять хвилин «Музичі» провели ще одну результативну атаку – динамівці не встигли розібрати гравців, і навіс із лівого флангу вдало замкнув Оленковський.

Незважаючи на два голи в пасиві, більше володіли м'ячем та контролювали гру саме динамівці. Вони перевершували суперника у швидкості, але втілити цю перевагу в забиті м'ячі не вдавалося. Але незабаром наша команда налагодила гру. Реальний шанс скоротити відставання в рахунку змарнував Рогожкін, якому не вдалося замкнути гостру подачу з правого флангу. Втім, незабаром «біло-сині» відіграли один м'яч зусиллями Ковбаси, який блискуче пробив із меж штрафного майданчика.

«Музичі», проте, за десять хвилин до свистка на перерву знову довели свою перевагу до двох м'ячів. Це Яланський блискуче виконав штрафний із правого флангу, спрямувавши м'яча точно в дальню «дев'ятку».

У перерві Олексій Герасименко прогнозовано провів багато замін, і гра нашої команди значно змінилася на краще. Вже на 52-й хвилині Владислав Любко скористався передачею партнера та прицільно пробив повз воротаря. Динамівці багато комбінували та проводили дуже небезпечні атаки. Зусилля динамівців були винагороджені на 84-й хвилині, коли після штрафного зліва м'яч відскочив до Щебетуна, той краще за всіх розібрався в ситуації, опинився віч-на-віч із воротарем та легко його переграв.

Тепер остаточний розподіл місць у нашій групі буде залежати від результату паралельного матчу «Бровари» – «Оболонь-Бровар», оскільки шанси вийти з групи є відразу в кількох команд.

«Динамо» U-19: 12. Маханьков (1. Фастов, 46), 18. Тимчик (4. Карташов, 46), 3. Рогожкін (18. Головко, 46), 15. Семелітко (2. Нестеренко, 46), 16. Оджукву (5. Норенков), 17. Мілютін (13. Бойко, 46), 9. Яровий (11. Романчук, 46), 14. Ковбаса (8. Книш, 46), 6. Массалов, 10. Любко, 7. Щебетун.

Голи: Ковбаса (21), Любко (52), Щебетун (84) – Мазюк (4), Оленковський (9), Яланський (34).

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер