Іван Андрейко: «Думаю, дебют видався вдалим»

Іван Андрейко: «Думаю, дебют видався вдалим»

Стартовий матч юнацької першості «Олександрія» - «Динамо» став особливим для півзахисника нашої команди Івана Андрейка. 16-річний футболіст не лише дебютував за «Динамо» U19, а й зміг відзначитися забитим м’ячем у компенсований час. Після гри він поділився враженнями від поєдинку, у якому його команда перемогла з рахунком 2:0:

- Це була твоя перша офіційна гра за команду U19, наскільки цей рівень відрізняється від ДЮФЛ? Що найбільше вразило?

- Рівень U19 відрізняється вищими швидкостями, рівнем боротьби на полі, швидкістю прийняття рішень та індивідуальною майстерністю деяких гравців.

- Розкажи про свій гол, як вдалося відзначитися?

- Мені віддав передачу Давид Білий я з флангу змістився в центр, завдав удару, і м’яч рикошетом від захисника залетів у ближній кут воріт.

- З якими думками виходив на заміну? Які настанови давав тренерський штаб? Чи важко було вступати у гру по ходу поєдинку?

- Гра була важкою через погодні умови, зокрема, через сильну зливу. Крім того, рахунок був лише 1:0 на нашу користь, тому трохи переживав. Тренери сказали мені додати швидкості на фланзі й загострювати гру.

- Матч переривався через тривоги, наскільки сильно паузи вплинули на хід поєдинку?

- Завжди важко грати, коли матчі перериваються через повітряні тривоги, тому що це вносить негативні корективи у хід поєдинку, але я хочу подякувати Збройним Силам України за те, що ми взагалі можемо грати у футбол, навіть в умовах війни.

- Як уявляв собі дебют? Чи він вийшов таким, як тобі хотілося?

- Думаю, дебют видався вдалим.

- У новому сезоні ти можеш виступати за «Динамо» U17, чи вже знаєш, як поєднуватимеш виступи за обидві команди? Чи виступатимеш лише за U19?

- Зараз буду грати там, де я буду потрібен - чи в U17, чи в U19, але в майбутньому моя мета – виступати за основну команду «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер