Іван ЯРЕМЧУК: «Динамівці не мають права опускати руки»

Іван ЯРЕМЧУК: «Динамівці не мають права опускати руки»

- Мені досі важко повірити, що «Динамо» вилетіло з Ліги чемпіонів, тим паче, після переконливої ​​домашньої перемоги 3:1. Засмучує як результат, так і гра команди, такого «Динамо» я не пригадаю, немов на поле вийшла зовсім інша команда. Тепер цей матч у Швейцарії позаду, потрібно робити висновки і йти далі. Прикро, що одна гра перекреслила всю Лігу чемпіонів, саме цей турнір показує твою реальну силу, дозволяє привезти до Києва найкращі команди Європи.

- У вашій кар'єрі напевно теж були невдалі ігри, як у найкоротші строки вдавалося забувати про них, перелаштовуватися на позитив?

- Зазвичай Валерій Васильович Лобановський відразу в роздягальні говорив: «Все, забули. Працюємо далі». Не так просто це зробити, думками ти все ще перебуваєш на полі, весь у грі. Але якщо постійно будеш думати про невдачу, замикатися в собі, від наступної гри також нічого хорошого не чекай. У «Динамо» багато досвідчених гравців, є тренерський штаб, який дасть потрібну пораду. Попереду матчі чемпіонату України, потім гра з «Марітіму». Є де довести, що поразка від «Янг Бойз» була випадковістю.

- Що можете сказати про «Марітіму»?

- Зараз нічого, немає особливої ​​можливості стежити за чемпіонатом Португалії. До числа лідерів клуб не входить, але якщо пробився в Лігу Європи і вийшов у плей-оф, уже означає, що команда гідна. На «Динамо» чекає дальній переліт на інший кінець Європи, напевно за підтримки вболівальників «Марітіму» піде забивати. Просто не буде, але у мене навіть думки немає, що матч може скластися для «Динамо» невдало. Врешті, своє слово повинні сказати лідери - Ярмоленко, Мбокані, Гармаш, Віда, Хачеріді. Кому, як не їм, вести команду вперед, підтягувати молодь. Навіть у такій складній ситуації команда не має права опускати руки. Навпаки, поразка повинна згуртувати колектив, у спортивному сенсі розлютити. Адже сезон лише починається.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер