Іван ФУРСІН: «Наші співробітники – палкі фанати «Динамо»

Іван ФУРСІН: «Наші співробітники – палкі фанати «Динамо»

Уже зараз «Надра» входить до топ-10 серед українських банківських установ за розміром активів та обсягу кредитного портфелю. Ще амбітніші плани в «Надра» на найближчі роки. Багато в чому вони пов'язані з партнерством із найпопулярнішим футбольним клубом України «Динамо» (Київ). Про це Іван Геннадійович розповів в інтерв'ю офіційному сайту ФК «Динамо» (Київ).

- Ми дуже задоволені рівнем співпраці й відносин між банком «Надра» та «Динамо». Він перевищив усі наші найсміливіші очікування. На сьогоднішній день ми бачимо, з якою готовністю керівництво клубу допомагає банку просувати його бренд. Ми вважаємо це співробітництво взаємовигідним. Банк, у свою чергу, багато робить для клубу.

- Банк «Надра» гідно вийшов зі складної ситуації, до якої потрапив кілька років тому. У «Динамо», з точки зору спортивних результатів, зараз не найкращі часи. Яку пораду можете дати партнерам?

- Ми часто спілкуємося з Ігорем Михайловичем (Суркісом, – прим.ред.). Звичайно, зараз предметом обговорення є неритмічна та нестабільна гра команди. Можливо, були завищені очікування від придбаних улітку гравців. Потрібно розуміти, що це хороші футболісти, лідери своїх збірних. Вважали, що вони відразу почнуть грати. Порада дуже проста: час – найкращий лікар. І преса, і вболівальники мають підтримати команду. Не намагатися спіймати гравців на помилках, шукати конфлікти та суперечки всередині колективу. Все, що ми можемо зробити, це набратися терпіння. Ми всі дочекаємося, коли ситуація зміниться на краще. Будуть і перемоги, і досягнення. Гадаю, цього сезону ми все це побачимо. Хочу додати, рівень футболу в Україні вирівнюється. Сьогодні немає однозначного суперництва двох команд – «Шахтаря» та «Динамо». Різко піднявся рівень «Дніпра» та «Металіста». У цьому бачу більше плюсів, ніж мінусів. Ми просто не помітили, як у нас з'явилося суперництво не двох, а чотирьох команд.

- Наскільки співробітники банку «Надра» активно залучені до підтримки команди «Динамо»?

- Наші співробітники є палкими фанатами київського «Динамо». Хоча наш банк не лише в Києві та області, його відділення по всій країні. Багато людей активно вболівають, приходять на матчі, одягають футболки, іншу символіку. Якщо ви помітили, на урочистому заході багато наших співробітників прийшли в шаликах із символікою «Динамо».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер