Іван КАЛЮЖНИЙ: «Пауза, вважаю, піде на користь»

Іван КАЛЮЖНИЙ: «Пауза, вважаю, піде на користь»

У контрольному матчі проти донецького «Олімпіка» Івану вдалося відзначитися забитим м'ячем, який приніс нічию динамівцям, а після гри наш футболіст поділився своїми враженнями:

- У п'ятницю ми все награвали на тренуванні, й Сергій Ребров сказав, що я буду взаємодіяти з Гармашем та Макаренком. А після гри просто подякував та сказав «молодець».

- Напевно, ніхто не очікував, що «Динамо» по ходу зустрічі буде програвати 0:3?

- Перший гол пропустили відразу на початку матчу, можливо, це якось вплинуло та позначилося на подальшій грі. Але ми все одно грали непогано. У них було лише чотири контратаки, три з них привели до забитих м'ячів. У другому таймі ми вже зібралися й не дали супернику нічого зробити.

- Що вам сказав тренерський штаб у перерві?

- Що погано грали в обороні, попросили все виправити та не дозволяти їм проводити контратаки. Ще – йти у пресинг, підтискати гравців суперника, що ми й зробили.

- Наскільки такий матч корисний під час паузи в чемпіонаті?

- Сама пауза, вважаю, піде на користь, адже вже накопичилася певна втома після насиченого календаря. Але відпочивати довго теж погано, тому такий матч – хороше заповнення паузи. Думаю, далі всі будуть почуватися краще.

- Краще зіграти контрольний поєдинок із реальним суперником чи двосторонку на базі?

- Звичайно, краще проти суперника з Прем'єр-ліги.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер