Іван ТРУБОЧКІН: «Наздогнати «Зорю» у нас усе одно шанси є»

Іван ТРУБОЧКІН: «Наздогнати «Зорю» у нас усе одно шанси є»

- Поле було важким. Не варто забувати, що тут ще тренувалася національна збірна України, яка трохи «розбила» газон. До того ж, під час матчу пішов дощ. Але умови були однаковими для обох команд. Ми змогли пристосуватися до поля ще на розминці та провели непогану гру.

У нас було багато моментів, а «Чорноморець» створював якусь гостроту біля наших воріт лише зі стандартів. Ми не пропустили, забили два м'ячі, могли забивати ще. Гра склалася вдало.

- Безпосередньо тобі на фланзі протистояв Віталій Балашов, який має чимало досвіду виступів у Прем'єр-лізі. Що скажеш про цього футболіста й за рахунок чого вдалося повністю нейтралізувати його?

- В обороні вдало зіграла вся команда. Допомагали й крайні півзахисники, й опорні. І не важливо, хто виходить на поле проти нас. Ми граємо єдиним колективом, допомагаємо один одному, тому все й складається.

- Чи був присутній якийсь психологічний тиск до моменту, коли Віталій Буяльський відкрив рахунок у матчі?

- Напевно, завжди присутня напруга, а після забитого м'яча стає легше, спокійніше.

- Напевно головними суперниками молодіжної команди «Динамо» в нинішньому сезоні є «Шахтар» та «Зоря», які дещо випереджають київську команду в турнірній таблиці. Чи до снаги поборотися за найвищі місця, адже до завершення першості лише вісім турів?

- Перед нами спочатку стоїть завдання посідати якомога вищі місця, адже ми – «Динамо» Київ! Тим паче, «Шахтар» втратив очки у цьому турі, і ми зрівнялися з ними за набраними пунктами. «Зорю», звичайно, дещо відпустили вперед, але наздогнати луганчан у нас усе одно шанси є.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер