Іван ТРУБОЧКІН: «Результат зовсім не по грі»

Іван ТРУБОЧКІН: «Результат зовсім не по грі»

- Неоднозначне враження від поєдинку, – розпочав футболіст. – Пропустили швидкий гол. Спочатку було важко. «Ворскла» оборонялася. У нас же було багато моментів. Гадаю, що результат зовсім не по грі.

- Але в другому таймі, здалося, команда серйозно додала?

- Можливо, просто реалізували свої моменти. І в першому таймі грали непогано. Потрібно було просто холоднокровніше діяти в гольових епізодах, які були.

- Присутність гравців «основи», старших товаришів, допомагає чи навпаки?

- Вони пограли як у Прем'єр-лізі, так і в Лізі чемпіонів. Хлопці мають бути лідерами на полі, й вони ними є. Звичайно, вони допомагають та підбадьорюють, коли це потрібно.

- Що скажеш про свій фізичний стан?

- Гадаю, на це питання правильну відповідь дасть тренер. Як він бачить. У фізичному плані я почуваюся цілком нормально.

- Твій вихід на заміну був спланованим?

- Я так розумію, що подзвонили і сказали, що Сергій Люлька має відіграти певну кількість часу. Мені сказали вийти на поле на заміну – я це зробив.

- На самому початку першого тайму команда пропустила гол. Разова плутанина?

- Гадаю, що так. Втратили концентрацію. Впало в око те, що удача була на боці «Ворскли», їм багато щастило. І в першому таймі м'яч влучив у стійку, і футболісти вибивали м'яча буквально з лінії воріт. Ми же мали реалізовувати свої моменти та робити результат ще в перші 45 хвилин.

- Як гралося у три захисники? Наприкінці зустрічі всі думки й дії були зосереджені на атаці...

- Нічого особливого у цьому немає. Просто потрібно діяти більш організовано й не підключатися до атак. Грати більш щільно проти «своїх» футболістів суперника.

- Але полтавчани все ж підловили?

- Ми просто не встигли перелаштуватися. Пройшла передача у вільну зону, простріл... Вони спіймали нас на контратаці. Можливо, якраз зайвого гравця у штрафному майданчику нам і не вистачило.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер