Іван ТРУБОЧКІН: «В планах команди – перше місце»

Іван ТРУБОЧКІН: «В планах команди – перше місце»

- Вважаю, в нинішньому сезоні ми виступили непогано, щоправда, втратили багато «своїх» очок, які повинні були брати, наприклад, у матчах з «Карпатами», «Чорноморцем» (епізод гри на фото). У цих матчах ми просто зобов'язані були перемагати. Але наше третє місце, думаю, закономірне, оскільки ми посилено працювали і перед початком сезону, і протягом нього. Що стосується конкретно сьогоднішнього матчу, на заході України матчі завжди складні, поля не найкращої якості, команди бійцівські. Гра сьогодні була контактною, більше побудованою на фізичних єдиноборствах, боротьбі. Але нам вдалося виграти боротьбу, а отже, і м'яч, реалізували свої моменти і не пропустили - ось усе, що потрібно для перемоги. Також ми повинні були просто грати в захисті, нічого не вигадувати, тим паче, коли таке поле, як на стадіоні «Локомотив», слизьке, по ньому м'яч «дробить», потрібна уважність і концентрація в кожному моменті. У «Говерли» особливо небезпечних моментів не було, хіба що якась небезпека виникала при стандартних положеннях. Але, повторюю, стовідсоткових шансів, коли можна було б сказати, що нам пощастило, у суперника не було.

Жовта картка? У точно такому ж моменті порушував правила гравець «Говерли», але попередження не отримав. А коли я зіграв так, суддя дав мені картку. Це суто ігрова ситуація, я не маю жодних претензій.

Порадувало, що «Шахтар» зіграв внічию, і розрив між нами став меншим та складає вже лише 6 очок. Тож з хорошим настроєм їдемо додому. У планах команди залишається зайняти перше місце за підсумками сезону, думаю, нам це під силу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер