Із +30-ти в Києві – у +7 в Інсбруку

Із +30-ти в Києві – у +7 в Інсбруку

Напевно, мало хто з футболістів хотів сьогодні їхати на тренування. Сильна злива, густий туман та низька температура буквально «говорили» про те, що краще не виїжджати на тренувальне поле та залишитися в готелі. Але, у зв’язку з коротким періодом підготовки до майбутнього сезону, кожен день і тренування дуже важливі. Відповідно, і примхи погоди не мали відлякувати футболістів та тренерський штаб «Динамо».

Виходячи на тренувальне поле, багато динамівців незадоволено щулилися від холоду. Воно й недивно – під час заняття термометр показував лише сім градусів вище від нуля. Теплолюбним бразильцям Леандро Алмейді та Корреа навіть довелося одягати рукавички, щоб руки остаточно не змерзли на такому холоді, особливо якщо врахувати київські +30...

Незважаючи на день прильоту, тренерський штаб не став робити послаблень для футболістів. Тренування в цілому тривало трохи менше двох годин. Вправи на техніку, бігові (під керівництвом Вінченцо Пінколіні) та ігрові серії. Під час останніх футболісти поділилися на дві команди. До «зеленої» увійшли Діакате, Данило, Алієв, Бертольйо та Рибалка, «червону», відповідно, склали Алмейда, Нінкович, Корреа, Калитвинцев та Аді.

І якщо у грі на маленькі незахищені ворота суперники діяли зі змінним успіхом, то перейшовши на великі ворота з голкіперами в рамці, «зелені» не залишили «червоним» жодного шансу. Вміло керовані досвідченим Шовковським, «зелені» забили у ворота Коваля (в умовно першому таймі) та Богуша (в умовно другому) сім м’ячів, у свої ж пропустили лише один.

А наостанок хлопці ще виконали бігові серії, з різною інтенсивністю намотуючи кола навколо поля. Після чого втомлені й мокрі від дощу занурилися до автобусу, який доставив їх до готелю.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер