З «Динамо» до «Арсеналу»?

З «Динамо» до «Арсеналу»?

Чи будуть гравці київського «Динамо» Віталій Мандзюк, Денис Олійник і Євген Шмаков на правах оренди виступати за київський «Арсенал» в сезоні 2008/2009?

На даний момент стверджувати, що це вже сталося, принаймні, юридичних підстав у нас немає, але в той же час і спростовувати відповідну інформацію колег з ФК «Арсенал» не станемо. Хіба що внесемо низку уточнень.

Президент ФК «Динамо» (Київ) Ігор Суркіс в телефонній розмові з клубною прес-службою повідомив про те, що до нього звернувся його колега Вадим Рабінович з проханням віддати в оренду в «Арсенал» вищеназваних трьох динамівців. В результаті, Шмаков, який, як відомо, не потрапив до списку гравців «Динамо», що знаходяться зараз на підготовчому зборі в Австрії, вже тренується з «канонірами». Остаточно ж подальша перспектива цього гравця, так само як і перспектива Мандзюка, Олійника і, можливо, когось ще з динамівців, залежатиме від рішення головного тренера команди Юрія Сьоміна після повернення команди до Києва.

У будь-якому випадку, безперечним є те, що цим достатньо кваліфікованим футболістам необхідна постійна ігрова практика. І бажано – не в турнірі дублерів або в першості команд першої ліги, а виключно в прем’єр-лізі. Зрозуміло, що при цьому кожний з відданих в оренду гравців знаходитиметься під постійним наглядом тренерів «Динамо» і за певних обставин може поверутися до розташування «біло-синіх».

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер