Із Франції з перемогою

Із Франції з перемогою

Із золотими медалями повернулись 13-річні футболісти ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського із престижного міжнародного турніру з футболу, який проходив у французькому місті Пломелін.

Великий молодіжний футбольний форум (цього року в турнірі взяли участь 72 команди із 16 країн Європи, Африки та Північної Америки) надає реальну можливість оцінити рівень підготовки юних футболістів у динамівській дитячій школі, обмінятись досвідом та завести корисні знайомства. Тренер групи 1994 р.н. Валерій Кінашенко привіз до Франції 16 найсильніших хлопців цього віку. Вони цілком виправдали надії.

У груповому турнірі динамівці перемогли у восьми матчах із дев'яти та впевнено посіли перше місце. У серії плей-офф, починаючи з 1/8 фіналу, кияни непримусово проходили опонентів, а в фіналі із рахунком 1:0 обіграли чемпіона Бельгії у даній віковій групі клуб «Брюссель». У ході турніру «Динамо» обіграло команди «Брест», «Стразбург», «Нант»…

Водночас із чемпіонськими нагородами «Динамо» отримало приз найрезультативнішої команди, а нападаючий «біло-синіх» Ярослав Гридько був визнаним кращим гравцем турніру.

Зауважимо, що у серпні 2006 року команда «Динамо» 1994 року народження (тренер Віталій Кінашенко) стала переможцем міжнародного турніру в Бельгії.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер