Із Рима з поразкою

Із Рима з поразкою

Динамівці за всіма статтями поступились у Римі. Старт у Лізі чемпіонів видався вкрай невдалим.

Зрозуміло, що всі прекрасно знали якого рівня суперник "Рома". Це лідер чемпіонату Італії, відмінно укомплектована і зіграна команда. Але і проти таких опонентів можливо не просто грати, але і досягати позитивного результату. У “біло-синіх” не було і гри, і, в підсумку, шансів на успіх.

Із перших хвилин римляни не поспішаючи, але дуже спокійно та впевнено прийнялись осаджувати штрафний чемпіонів України. І перша ж осмислена атак завершилась точним ударом. У два паси господарі у буквальному смислі розтаскали оборону киян, Тонетто прострілив із флангу і Перрота одним дотиком переправив м’яч у сітку. Дуже приємний початок !

Динамівці довго і безуспішно намагались налагодити комбінаційну гру. Нічого у них не виходило. Багато помилок у передачах, у тому числі на рівному місці. Італійці є особливо події не форсували, але періодично "зривались", проводячи небезпечні атаки.

На 21-й хвилині після удару Тонетто гостей виручив Шовковський, а через сім хвилин врятувала штанга (знову відмінна гра флангом, простріл і удар Жуана практично в упор). У “біло-синіх” не було ні моментів, ні ударів. Окрім картки Юссуфу та втрати через травму Бангура і згадати толком нічого.

Друга половина також почалась із гострих випадів італійської команди. Шовковський парирував небезпечний удар Мансіні, потім наш голкіпер врятував після випаду Жюлі, але в ситуації з ударом Тотті він був безсильний. Проста втрата м’яча в центрі поля, моментальний випад господарів, Перрота шикарним пасом розрізує оборону “Динамо” і капітан “Роми” без перешкод б’є метрів із 12-ти у дальній кут. Виходячи з подій на полі, можна було давати фінальний свисток.

Але несподівано підопічні Дем’яненка прокинулись. Жодного удару в площину воріт за 77 хвилин, а тут відразу дві небезпечних атаки. Але Доні був на висоті, відбивши випади Корреа і Марковича. У самому кінці Кассетті міг забивати третій м’яч, але відправив м’яч у штангу. У підсумку справедлива і закономірна перемога “Вовків”.

Для того, щоб розраховувати на боротьбу хоча боротьбу хоча б за друге місце, динамівцям необхідно сильно прибавити. Причому практично в усіх компонентах футбольного мистецтва. У протилежному випадку навряд чи можна всерйоз говорити про шанси на вихід ІЗ ГРУПИ. 


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер