Із Самари повернулись із сріблом

Із Самари повернулись із сріблом

Юні вихованці «Динамо» (1996 року народження, тренер – Хвоя Олег Михайлович) повернулись із Самари, де брали участь у турнірі на призи колишнього футболіста самарських «Крил Рад» Віктора Развєєва.

«Динамо» стало єдиною українською командою на турнірі. Крім «динамівців», також брали участь збірна Борського району (де, власне, і проходив турнір), «Юніт» (Самара, 2 команди), «Актау» (Казахстан) та Академія футболу ім. Юрія Коноплєва (Тольяті).

Турнір проходив за круговою системою, по три матчі в день (із одним днем відпочинку). На шляху до вирішального поєдинку «Динамо» обіграло всіх суперників із розгромними рахунками, причому не пропустило в цих матчах жодного голу (збірна району – 9:0, 2 команди «Юніт» – 3:0 і 6:0, а також казахів – 6:0)!

Суперник, вихованці Академії ім. Юрія Коноплєва також підійшли до очного протистояння з «динамівцями» без втрат. Єдине, що було на руку нашій команді, - це краща різниця м’ячів, і «Динамо» влаштовувала навіть нічия в цьому матчі. Але – мінімальна поразка 0:1 залишила динамівців на другому місці.

Справедливості ради слід зауважити, що в дні проведення турніру стояла спека – температура досягала 40 градусів в тіні. У таких умовах не те що грати в футбол – жити просто нестерпно. Тольятинці ж на ігри приїжджали зі свого міста, де мали кращі, ніж у «динамівців», умови для тренування та проживання. І все ж, у вирішальній грі шанси перемогти були в обох команд. Більше пощастило тольятинцям.


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер