Із Запоріжжя з перемогою!

Із Запоріжжя з перемогою!

Перша перемога в сезоні виявилась досить натужною. Незважаючи на те, що у динамівців були всі шанси завершити зустріч із більш впевненим рахунком, місцями доводилось понервувати.

Господарі зробили ставку на багатоешелонну оборону. Відразу було видно, що нульова нічия цілком влаштовує підопічних Чанцева і, після нетривалого атакуючого сплеску на перших хвилинах, майже усією командою запоріжці кинулись захищати свій штрафний. Динамівці не показали особливої винахідливості в атаці, але періодично знаходили проломи в обороні господарів. Двічі по ходу матчу повинен був забивати свій перший гол у «біло-синій» футболці Папе Діакате, але обидва рази сенегальський захисник промахувався із вихідних позицій після подач кутових.

Гусєв та Гавранчіч ще до перерви повинні були елементарно знімати усі питання. Уже за рахунку 1:0 на користь киян вони упустили два непоганих шанси. А переможний гол був забитий на 31-й хвилині, коли Марковіч ризикнув пробити зі штрафного і – влучив (на фото)! Помилився воротар чи не помилився – уже неважливо. Мар’ян, рівно як і в матчі за Суперкубок України два роки тому, узяв на себе ініціативу і був винагороджений.

У другому таймі господарі були більш наполегливі в атаці, але, фактично, справжній гольовий момент створили лише один. Лазарович, який вийшов на заміну, навісив справа, Аржанов залишився без опіки та бив головою метрів із 8-ми. Як півзахисник запоріжців промахнувся – питання лише до нього.

Тренери проводять по заміні, на поле виходять форварди Кабанов та Бангура, але особливого перелому в перебіг подій це не внесло. «Біло-сині» і надалі більше контролювали м’яч, фактично не підпускали суперника до свого штрафного, і час від часу проводили небезпечні атаки.

На 64-ій хвилині Клеберу випала шикарна нагода поставити крапку, але не реалізував вихід один на один після розумного пасу Гусєва. Трохи згодом бразилець міг записати себе в асистенти, але Бангура не скористався його передачею.


Господарі відповіли випадом Лазаровича, на шляху якого став Шовковський. Кінцівка видалась дещо нервовою, але гості зуміли відстояти таку бажану для себе перевагу та записали до активу три пункти.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер