Жозе Моуріньо: «Гра з «Динамо» важлива, але не вирішальна»

Напередодні матчу третього туру Ліги чемпіонів «Інтер» - «Динамо» наставник італійців Жозе Моуріньо провів прес-конференцію.

Пропонуємо вам переклад з офіційного сайту «Інтера» (www.inter.it):

- Матч «Інтер» - «Динамо» не буде вирішальним. Залишається ще чотири гри до закінчення групового етапу і можливість заробити дванадцять очок. Завтра вирішуватися нічого не буде, - в першу чергу відзначив Жозе Моуріньо.

- Це важливий матч, оскільки його результат може забезпечити більше спокою і впевненості одній із команд, але він не останній у групі, - додав Моуріньо, який також відзначив, що ейфорія від суботньої перемоги над «Дженоа» допоможе його команді. - Цей успіх не гарантує нам перемоги над «Динамо», але найкращий спосіб підготуватися до гри з киянами – пережити такі моменти радощі, які були в нас завдяки перемозі над «Дженоа». Її мої підопічні здобули багато в чому завдяки командному духу.

Перш ніж назвати склад на вівторковий поєдинок у групі «F», тренер «Інтера» проведе тренування, щоб перевірити фізичний стан деяких гравців.

- Ето’О й Камб’яссо вчора працювали за індивідуальною програмою, - сказав Моуріньо. - Я до цих пір не знаю, чи зможуть вони тренуватися в загальній групі в понеділок, але ми з'ясуємо, чи можлива їхня поява на полі. Сьогодні вранці в нас було відчуття, що в Міліто є невеликий шанс, чого не можна сказати про Мотту. Ми не хочемо ризикувати таким гравцем, як він, в той час, як у нас є багато інших футболістів на його позицію. Т’ягу точно повернеться до складу до гри проти «Катанії» в чемпіонаті.

У Лізі чемпіонів немає легких матчів, і Жозе Моуріньо знає, що його команда має продемонструвати свої найкращі якості, щоб обіграти «Динамо».

- Не так давно Салі сказав просту, але в той же час, дуже правильну фразу: «Ліга чемпіонів – це змагання чемпіонів. Ми зустрічалися і з іспанським чемпіоном, потім з російським, а завтра будемо протистояти українському чемпіону». Половина футболістів нашого суперника виступає за свої національні збірні, а решта гравців їм не поступається. «Динамо» лідирує в чемпіонаті. Вони програли матч Ліги чемпіонів «Барселоні» (0:2 на «Камп Ноу»), але могли забити будь-якої хвилини. У них є все: фізична сила, чітка організація, висока якість гри, досвідчений тренер, швидкість на флангах і два найкращих українських центр-форварди. Ми докладемо всіх зусиль, щоб зіграти в нашу найкращу гру, знаючи, що достатньо лише кілька моментів, щоб опуститися з раю до пекла. Про це я також сказав своїм футболістам.

Моуріньо приєднався до Хав’єра Дзанетті та Деяна Станковича у зверненні до вболівальників напередодні завтрашньої гри: - Я знаю, для пересічного вболівальника непросто купувати квитки на всі матчі «Інтера». Але я також знаю, що клуб понизив ціни на квитки на два найближчих домашні матчі. Сподіваюся, будь-який, хто прийде на стадіон у вівторок, буде підтримувати нашу команду, яка заслуговує на це. Ми провели 11 матчів (8 у Серії А, 2 в Лізі чемпіонів, один у Суперкубку Італії) 11-ма різними складами і досягли непоганих результатів. Але початок матчу проти «Динамо» не буде продовженням (третім таймом) поєдинку «Дженоа» - «Інтер», адже тоді ми би розпочинали з рахунку 5:0 на нашу користь. Ми же починаємо з 0:0.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер