До матчу з аутсайдером – з повною відповідальністю

До матчу з аутсайдером – з повною відповідальністю

У неділю київські динамівці у 23-му турі чемпіонату України на своєму полі зустрінуться з одним із аутсайдерів і претендентом на пониження в класі – львівськими “Карпатами”. Можливість вести планомірну та цілеспрямовану роботу до поєдинку керманич киян Олексій Михайличенко практично не мав – до національних збірних своїх країн було викликано 11 динамівців, які, по зрозумілим причинам, повернулися до столиці у різному моральному та функціональному стані.

За відсутності збірників інші футболісти продовжували тренуватися, а вже у п’ятницю динамівці провели повноцінне вечірнє заняття. Приємно, що знову в строю оборонець Андрій Несмачний, а також нападники Максим Шацьких і Роберто Нанні. Не виключено, що першим двом тренерський штаб надасть можливість показати себе вже у недільному матчі.

На жаль, у командному лазареті відбулись і поповнення. Панкреатит у Флорина Черната (скоріш за все, повне одужання румуна заплановане ближче до турніру пам’яті Валерія Лобановського – 12 травня), з температурою “зліг” Сергій Федоров. Проблеми оборонних редутів посилюються рецидивом старої травми пахових кілець Горана Саблича. Але, сподіватимемося, до початку матчу оборонець встигне відновитися.

У Словаччині продовжує виступати за юнацьку збірну України Олександр Яценко. Впевнено увійшовший до основного складу “Динамо” 19-річний оборонець повертається до Києва після 2 травня, коли буде зіграно останній поєдинок кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи-2004.

В цілому, тренерському штабові доведеться вирішувати непросте завдання по вибору оптимального складу. Нагадаємо, що поєдинок “Динамо” – “Карпати” відбудеться 2 травня на столичному стадіоні “Динамо” імені Валерія Лобановського. Початок о 18.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер