До матчу з «Іллічівцем» готується 21 футболіст

До матчу з «Іллічівцем» готується 21 футболіст

Чекати на «біло-синіх» довелося близько 45 хвилин, але причина була по-справжньому поважною. Як зізнався журналістам Олег Блохін, увесь цей час тривало теоретичне заняття, на якому проходив розбір першого тайму поєдинку «Металіст» – «Динамо».

У четвер буде розбір другої 45-хвилинки в Харкові, а в п'ятницю запланована теоретична підготовка перед матчем із «Іллічівцем». Схоже, тренерському штабу вдалося знайти слова після фіаско, оскільки атмосфера в команді, як це виглядало з боку, виявилася доволі позитивною.

Безпосередньо у тренувальному занятті брав участь 21 виконавець:

Воротарі: Олександр Шовковський, Максим Коваль, Денис Бойко;

Захисники: Євген Хачеріді, Тарас Михалик, Євген Селін, Тайє Тайво, Домагой Віда, Данило Сильва;

Півзахисники: Олег Гусєв, Олександр Алієв, Андрій Цуріков, Сергій Сидорчук, Мігель Велозу, Ніко Кранчар, Адмір Мехмеді, Лукман Аруна, Дуду;

Нападники: Андрій Ярмоленко, Браун Ідейє, Марко Рубен;

Як відомо, в лазареті «біло-синіх» після матчу з «Металістом» опинилися відразу двоє півзахисників – Роман Безус та Денис Гармаш. На жаль, до кінця сезону на полі ми їх не побачимо.

Розім'явшись та попрацювавши із м'ячем, наступним заняттям для динамівців були ігрові серії.

На цьому моменті робота преси на відкритому тренуванні завершилася, але незабаром ми побачимо «біло-синіх» у справі. У суботу, 11 травня, на «Олімпійському» «Динамо» зіграє з маріупольським «Іллічівцем». Початок зустрічі о 19:30. Не пропустіть!

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото В.Тимченка

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер