Кабаєв та Бражко провели екскурсію для юних футболістів із гостомельського «Фенікса»

Кабаєв та Бражко провели екскурсію для юних футболістів із гостомельського «Фенікса»

У четвер, 18-го січня, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського завітали гості – вихованці гостомельського «Фенікса». Тут для юних футболістів відбулася незвичайна екскурсія. Тур ареною для них проводили півзахисники нашої команди Владислав Кабаєв та Володимир Бражко, які зустріли маленьких гостей біля пам’ятника легендарному Метру Валерію Васильовичу Лобановському та знаменитої колонади.

Юні гравці разом зі своїм тренером побували на різноманітних локаціях, змогли доторкнутись до історії нашого клубу та поринути в атмосферу клубного життя. Зокрема, гості зазирнули до конференц-зали, де проходять післяматчеві пресконференції наставників команд, зустрічі уболівальників із футболістами та інші важливі клубні заходи. Більше того, вони навіть самі мали нагоду спробувати себе у ролі журналістів, задаючи питання футболістам основної команди «Динамо» Владиславу Кабаєву та Володимиру Бражку, отримати на них відповіді, зробити фото зі своїми кумирами та отримати від них автографи на згадку.

Присутні також потрапили до Музею історії «Динамо», де дізналися про найгучніші перемоги та досягнення команди різних поколінь та мали можливість на власні очі побачити трофеї, завойовані киянами, та інші пам’ятні відзнаки. Вони побували у гостьовій VIP-ложі стадіону, де під час домашніх поєдинків динамівців за грою команди спостерігають почесні гості, та побачили, як звідти виглядає засніжене поле стадіону.

А, мабуть, найбільше дітям сподобалося у роздягальнях команд, куди вони потрапили через тунель, який веде до чаші стадіону. Тут, а також на усіх локаціях, де вони мали змогу побувати, юні футболісти зробили чудові фото, які ще довго нагадуватимуть їм про сьогоднішню подію.

- Я багато разів був у цій роздягальні і на цьому стадіоні, але коли приходиш сюди з дітьми і бачиш їхні очі, їхні емоції, аж мурашки по шкірі пробігають, - поділився враженнями від екскурсії Владислав Кабаєв. – Коли ми приїздимо сюди з командою, усі думки про гру, а сьогодні, завдяки Ярославу і Ірині, була можливість розглянути тут все дуже детально. Це чудовий захід, я міг лише мріяти, щоб подібні були у моєму дитинстві. Діти були не так раді солодощам, як побаченим кубкам та чаші стадіону. Вони хотіли побігати, але через сніг було неможна. Малеча щаслива, і я теж дуже задоволений.

Вірю, що у нашої країни є футбольне майбутнє. Багато клубів розвиваються – «Полісся», «Карпати», інші. Був вражений, що в Гостомелі, де все було розбито, теж розвивається футбол. Цікаво, що тренер дітлахів із Донецька, раніше працював у донецькому «Металургу», а війна його застала вже тут. Тож майбутнє як у нашої країни, так і у футболі, є 100%. Ви бачите, що цих дітей нічого не лякає, вони хочуть жити в Україні та грати за «Динамо». У них є любов та жага до футболу – це найголовніше, і є тренер, який їх направить у правильне русло.

Наприкінці незвичайної екскурсії на малечу очікував ще один приємний сюрприз – Владислав Кабаєв та Володимир Бражко запросили їх на солодкий стіл та вручили подарунки від клубу. ФК «Динамо» (Київ) подарував їхній футбольній школі 10 футбольних м’ячів, щоб вони могли тренуватися, здобувати перемоги та у майбутньому стали професійними футболістами і, можливо, колись потрапили до першої команди «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер