Як працювали арбітри ПЛ на матчах «Динамо» в 1-й половині сезону 2012-13

Як працювали арбітри ПЛ на матчах «Динамо» в 1-й половині сезону 2012-13

Віталій Годулян та Анатолій Жабченко робили це частіше за інших. Матчі киян їм довірили судити по три рази. По два рази на іграх за участю «біло-синіх» працювали Анатолій Абдула, Юрій Можаровський та Олександр Дердо.

Найбільше покарань у матчах за участю «Динамо» в 1-й половині сезону виніс харківський арбітр Анатолій Абдула (на фото).
У двох матчах «біло-синіх» за його суддівства було показано вісім жовтих карток, шість із яких - у поєдинку 8-го туру проти «Шахтаря».

За одну гру більше всього попереджень динамівцям показав Віктор Швецов (у матчі «Динамо» - «Металіст», 6 попереджень та одне повторне, трансформувалося у видалення). Крім того, у тій грі у ворота «Динамо» був призначений пенальті.

У матчах динамівців, які обслуговували Олександр Іванов та Костянтин Труханов, гравці найтитулованішого клубу країни не були покарані попередженнями і вилученнями. Також коректною видалася зустріч «Динамо» - «Карпати» - головний арбітр Віталій Годулян. У цьому матчі взагалі ніхто з гравців не був покараний картками. При цьому, щоправда, арбітр один раз вказав на одинадцятиметрову позначку, призначивши пенальті у ворота «Динамо».

За суддівства Юрія Можаровського динамівці обидва матчі виграли з великим рахунком, забивши по чотири голи («Динамо» - «Волинь» - 4:1 та «Динамо» - «Арсенал» - 4:0).

Навпаки, в іграх «біло-синіх» за участю головного арбітра Анатолія Жабченка, динамівці поступилися у двох матчах із трьох («Арсенал» - «Динамо» - 0:1, «Шахтар» - «Динамо» - 4:1, «Металург» - «Динамо» - 1:0).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер