Як Ребров обігрував «Манчестер Сіті», а Пеллегріні – «Динамо»

Як Ребров обігрував «Манчестер Сіті», а Пеллегріні – «Динамо»

Тоді біля керма обох команд були інші тренери. Тим не менш, нинішні наставники «Динамо» та «Манчестер Сіті» вже зустрічалися з клубом, якому кожен із них тепер протистоїть, і навіть перегравали його, тренуючи або виступаючи за інші команди.

Мануель Пеллегріні перемагав «Динамо» у своїй першій єврокубковій кампанії з іспанським «Вільярреалом». 1 липня 2004 року на той час 50-річний чилійський фахівець очолив «Вільярреал», і в першому ж сезоні привів клуб до 1/4 фіналу Кубка УЄФА.

У 1/16 фіналу іспанці зустрілися з «Динамо» та обіграли нашу команду вдома з рахунком 2:0, а перша зустріч у Києві завершилася нульовою нічиєю.

У свою чергу, Сергій Ребров у якості гравця має досвід виступів на Туманному Альбіоні. Звична річ, шляхи нинішнього тренера «біло-синіх» перетиналися з «городянами».

Виступаючи за «Тоттенхем Хотспур», Ребров двічі протистояв «Манчестер Сіті» в сезоні 2000/01. Матч у Лондоні завершився нульовою нічиєю, а в поєдинку в Манчестері Ребров забив переможний та єдиний гол на 89-й хвилині.

Сталося це на старому стадіоні «городян», «Мейн Роуд», 10 лютого 2001 року.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер