Календар ігор «Динамо» в Юнацькій Лізі УЄФА

Календар ігор «Динамо» в Юнацькій Лізі УЄФА

«Динамо» U19 знову представлятиме Україну в Юнацькій Лізі УЄФА, яка, нагадаємо, у минулому сезоні була скасована у зв'язку з пандемією.

Новий розіграш розпочнеться у вересні і завершиться 22-25 квітня фінальною стадією з чотирма учасниками.

У сезоні 2021/22 в Юнацькій лізі УЄФА зіграють 64 команди. Минулий турнір у серпні 2020 року виграв "Реал".

Спочатку учасники розбиваються на два потоки - Шлях Ліги чемпіонів УЄФА і Шлях чемпіонів країн. Два потоки зливаються в один, коли починаються ігри на вибування, а саме - стикові матчі 8 і 9 лютого.

Як завжди, Шляхом Ліги чемпіонів підуть 32 юнацьких команди, чиї клуби вийшли до групового етапу Ліги чемпіонів. Шляхом чемпіонів країн підуть переможці національних юнацьких чемпіонатів з 32 кращих асоціацій рейтингу УЄФА, які не були в Шляху Ліги чемпіонів.

Склад груп Юнацької ліги УЄФА залежав від жеребкування Ліги чемпіонів УЄФА, яке пройшло 26 серпня в Стамбулі. Клуби зіграють з тими ж суперниками, у тій же черговості і в ті ж тижні, що в головному єврокубку.

• Переможці восьми груп безпосередньо потраплять до 1/8 фіналу.

• Вісім других місць зіграють в стикових матчах з переможцями Шляху чемпіонів країн, що визначилися після двох раундів, де спочатку стартують 32 команди.

Юнацька команда «Динамо», як і основна, зустрінеться з «Баварією», «Барселоною» і «Бенфікою».

Матчі Юнацької Ліги УЄФА будуть проходити в ті ж дні, що і у основних команд у Лізі чемпіонів. Час початку і місця кожного з матчів будуть оголошені пізніше. Згідно з регламентом, за домовленістю між клубами і УЄФА, дата також може змінюватися.

1 тур

14 вересня.

Динамо - Бенфіка

2 тур

29 вересня.

Баварія - Динамо

3 тур

20 жовтня.

Барселона - Динамо

4 тур

2 листопада.

Динамо - Барселона

5 тур

23 листопада.

Динамо - Баварія

6 тур

8 грудня.

Бенфіка - Динамо

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер