Календар динамівських збірників

Календар динамівських збірників

Левова частка гравців «біло-синіх» була покликана під прапори своїх національних команд та має шанс на участь як у товариських поєдинках, так й у відповідальних зустрічах відбору до ЧС-2014.

У п'ятницю, 6 вересня, програму «збірних» для вболівальників «Динамо» відкриє «жовто-синя» команда Михайла Фоменка, який викликав відразу п'ятьох динамівців – Максима Коваля, Євгена Хачеріді, Олега Гусєва, Романа Безуса та Андрія Ярмоленка. Суперником нашої національної команди стане остання збірна світового рейтингу – Сан-Марино. Поєдинок відбору до ЧС-2014 відбудеться у Львові на стадіоні «Арена Львів», що вміщує 34,915 глядачів.

Варто відзначити, що в разі появи на футбольному полі, Коваль може провести свій перший офіційний матч у «жовто-синій» футболці. Раніше він грав лише в одному товариському поєдинку. У послужному списку інших динамівців ця гра стане 23-ю, 82-ю, 8-ю та 33-ю відповідно. Початок зустрічі о 21:00.

О 21:30 у Таллінні на «А Ле Кок Арена» (9,692) свій матч розпочнуть команди Естонії та Голландії. Всі шанси вийти на поле за збірну Нідерландів та зіграти свій 15-й матч має найкращий гравець «Динамо» в серпні за версією вболівальників – Джермейн Ленс. Варто також відзначити, що головним рефері цієї зустрічі буде українець Сергій Бойко.

О 21:45 також відбудуться ще три матчі з можливою участю гравців київського «Динамо». У балканському «дербі» між Сербією та Хорватією за «картатих» можуть зіграти Домагой Віда (19-й матч за збірну) та Огнєн Вукоєвич (51-й). Зустріч відбудеться в Белграді на стадіоні «Црвена Звєзда» (58,538).

У німецькому Мюнхені на стадіоні «Альянц Арена» (71,137) збірна Німеччини прийматиме географічних сусідів – Австрію, кольори якої захищає Александар Драгович (23-й матч).

На Мігеля же чекає вояж до Північної Ірландії до Белфасту на стадіон «Віндзор Парк» (24,734), де Португалія зіграє з місцевою збірною. Для Велозу же цей матч може стати 40-м!

7-го вересня увага динамівських уболівальників перекинеться на африканський континент, де також є «наші». У нігерійському місті Калабар о 16:00 на стадіоні «Есуене» (12,000) зіграють збірні Нігерії та Малаві. Браун Ідейє, якщо ж він вийде на поле, зіграє свій 17-й поєдинок.

21-й матч за Марокко, найімовірніше, проведе й Юнес Беланда. Суперник же в Атлаських левів буде більш ніж серйозний – команда Кот д'Івуару. Зустріч відбудеться в Абіджані на стадіоні імені Фелікса Уфуе-Буаньї (50,000) о 17:00.

9-го вересня в центрі уваги вже буде молодіжна збірна України, де є Артур Рудько, Дмитро Рижук, Андрій Цуріков, Сергій Мякушко та Владислав Калитвинцев, яка у Львові проведе матч відбору до ЧЄ-2015 проти Хорватії.

10-е вересня також стане не менш насиченим на цікаві поєдинки для наших збірників. Першим у боротьбу вступить Джермейн Ленс, разом зі збірною Голландії зігравши в Андоррі з місцевою збірною на стадіоні «Комуналь д'Айшовалль», що вміщує лише одну тисячу людей. Початок – о 21:30.

О 21:45 починаються ще два матчі з динамівцями в головних ролях. У Відні на стадіоні «Ернст Хаппель» (55,665) збірна Австрії з Александаром Драговичем поміряється силами з Ірландією.

У цей же час у Києві збірна України на «Олімпійському» проведе ключовий поєдинок відбору до ЧС-14 проти команди Англії.

Що стосується Мігеля, то він полетить до США, де в місті Фоксборо на однойменному стадіоні (60,292) його національна збірна Португалії проведе товариський поєдинок проти команди Бразилії.

До Південної Кореї же вирушить збірна Хорватії! Після непростого перельоту до міста Чонджу Домагою Віді та Огнєну Вукоєвичу доведеться зіграти з місцевою збірною на стадіоні «Чонджу Ворлд Кап» (43,348).

Але не варто забувати й про збірну України U-19, де «Динамо» представлене Вадимом Солдатенком, Микитою Бурдою, Вадимом Шевчуком, Ігорем Харатіним, Павлом Полегеньком та Романом Яремчуком. Усі вони візьмуть участь у міжнародному турнірі «Стевана Вілотича» в Сербії. 6 вересня наші хлопці зустрінуться з Бельгією, 7-го – із Сербією. 9-го вересня відбудеться фінальна частина турніру.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер