Календар матчів динамівських збірників

Календар матчів динамівських збірників

Цього разу до збірних вирушили дев’ять динамівців.

Найбільше представництво наша команда, звичайно ж, має в національній збірній України, захищати кольори якої цього разу будуть п’ятеро динамівців – Євген Хачеріді, Олег Гусєв, Сергій Сидорчук, Роман Безус та Андрій Ярмоленко. Отримав виклик до складу національної команди й Артем Кравець, але через травму, отриману в недільному матчі з «Карпатами», він поки не зможе допомогти збірній.

15 листопада Україна проведе матч відбірного раунду чемпіонату Європи-2016 на виїзді проти збірної Люксембургу. Гра на стадіоні «Жозі Бартель» розпочнеться о 19:00 за київським часом.

А 18 листопада в Києві на НСК «Олімпійський» відбудеться товариський матч національних збірних команд України та Литви. Початок матчу – 21:00.

Александар Драгович вирушив захищати кольори національної збірної Австрії. 15 листопада о 19:00 у Відні на стадіоні «Ернст Хаппель» розпочнеться ключовий матч відбору до ЧЄ-2016 у групі G Австрія – Росія. А 18 листопада також о 19:00 на цьому ж стадіоні австрійці проведуть товариську гру зі збірною Бразилії.

Отримав черговий виклик до збірної Хорватії Домагой Віда. 12 листопада команда Ніко Ковача проведе товариську зустріч зі збірною Аргентини в Лондоні на стадіоні «Болейн Граунд» (також відомому як «Аптон Парк»). Початок гри о 21:45. А 16 листопада в Мілані відбудеться матч відбору до ЧЄ-2016 у групі Н із Італією. Гра на «Сан-Сіро» («Джузеппе Меацца») розпочнеться також о 21:45 за київським часом.

Лукаш Теодорчик став одним із трьох форвардів, яких головний тренер збірної Польші Адам Навалка викликав на найближчі матчі. 14 листопада Польша зіграє матч відбору проти Грузії. Гра у Тбілісі на стадіоні ім. Бориса Пайчадзе розпочнеться о 19:00. 18 листопада поляки проведуть товариську зустріч зі збірною Швейцарії. Гра на Міському стадіоні у Вроцлаві розпочнеться о 21:45.

Юнес Беланда цього тижня дізнався, що його країна відмовилася від проведення Кубка Африканських націй цієї зими, а національна збірна не братиме у ньому участь. На цьому тижні «атласні леви» проведуть два домашніх товариських матчі. 13 листопада о 16:00 на «Стад Адрар» у місті Агадир Марокко прийме збірну Беніна, а 16 листопада на цьому ж стадіоні зустрінеться зі збірною Зімбабве. Початок о 22:00 (час усюди – київський).

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер