Калитвинцев забиває, Україна здобуває три очки в Туні

Калитвинцев забиває, Україна здобуває три очки в Туні

У стартовому складі «синьо-жовтих» на поле стадіону «Арена Тун» вийшли троє динамівців – Дмитро Рижук, орендований «Говерлі» Віталій Буяльський та Владислав Калитвинцев, який виступає за «Слован».

Саме Калитвинцев-молодший забив перший гол нашої збірної вже на 8-й хвилині зустрічі, в дотик пробивши точно в ціль після пасу Бабенка з меж штрафного майданчика. На 15-й хвилині Бабенко забив сам, зробивши рахунок загрозливим для швейцарців. Однак стартова результативність змінилася затишшям, і рахунок 0:2 тримався до самого завершення зустрічі...

На 86-й хвилині швейцарці відновили інтригу в матчі після того, як забив Бертоне.

Наприкінці матчу господарі поля влаштували штурм воріт «синьо-жовтих» та мали кілька непоганих можливостей, щоб урятуватися від поразки, але підопічні Сергія Ковальця вистояли та втримали переможний рахунок.

Додамо, що Рижук провів повний матч, автор першого гола Калитвинцев на 87-й хвилині поступився місцем на полі Болбату, а Буяльського замінили на Малиновського на 75-й хвилині. До цього часу у нього в пасиві вже була жовта картка  арбітр нагородив Віталія «гірчичником» на 62-й хвилині, коли той посварився з Браїмі.

Перемога дозволила Україні зрівнятися за очками з Латвією, яка провела на одну гру більше. На три очки «синьо-жовтих» випереджають швейцарці й на шість хорвати, але й ті, й інші зіграли вже по п'ять ігор, у той час як Україна  лише три
.

Наступний матч команда Сергія Ковальця проведе 28 травня наступного року, коли зустрінеться в гостях із Хорватією.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер