Нічийний дебют Калитвинцева

Нічийний дебют Калитвинцева

Країни-господарки Євро-2012 провели на рівні національних збірних товариський матч. Він став першим для Юрія Калитвинцева на посаді наставника головної команди країни.

У стартовому складі українців вийшли четверо представників «Динамо». Позиції в центрі оборони зайняли Хачеріді та Михалик, на правому фланзі півзахисту діяв Гусєв, а в атаці Шевченко. Через ушкодження коліна не брав участі в підготовці до матчу Мілевський.

Матч у Лодзі пройшов за рівної боротьбі. Обидві команди створили достатню кількість небезпечних моментів, реалізувати по разу які спромоглися наприкінці кожного з таймів. Йєлень із лінії воротарського майданчика переправив м’яча у ворота після передачі Блащиковські, а Селезньов, отримавши пас від Федецького, вже в компенсований арбітром час зрівняв рахунок ударом з лінії воротарського майданчика.

Наступний контрольний поєдинок у рамках підготовки до фінальної стадії Євро-2012 збірна України проведе 7-го вересня на стадіоні «Динамо» ім.Валерія Лобановського проти збірної Чилі.

Польща – Україна – 1:1 (1:0).

Україна:
П’ятов, Федецький, Хачеріді, Михалик, Романчук (Кожанов, 86), Тимощук, Краснопьоров (Худоб’як, 65), Алієв (Польовий, 54), Гусєв (Кулаков, 46), Шевченко (Селезньов, 59), Девич (Воронін, 46).

Голи: Йєлень (42) – Селезньов (90 2).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото – uefa.com

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер