Камоліддін Мурзоєв: «Рішення перейти в «Динамо» прийняв сам»

Камоліддін Мурзоєв: «Рішення перейти в «Динамо» прийняв сам»

Учора було підписано домовленість із узбецьким клубом «Машал» про оренду нападаючого Камоліддіна Мурзаєва до кінця 2007 року. Прибувши до Києва, Камоліддін перше своє інтерв’ю дав клубному сайтові www.fcdynamo.kiev.ua.

- Камоліддін, як виник варіант із переходом до «Динамо»? - Мій агент запропонував мені приїхати на перегляд до Києва. Я довго не думав і відразу ж погодився.

- Для підписання контракту з «Динамо» ти прилетів із Німеччини?
- Так, там олімпійська збірна Узбекистану проводила навчально-тренувальні збори. Ми зіграли п’ять матчів, із яких чотири виграли. У цих матчах я забив три м’ячі.

- На яких умовах будеш виступати в Києві? - До грудня виступатиму на правах оренди, але із правом подальшого викупу контракту.

- Що ти знаєш про «Динамо»?
- «Динамо» - найтитулованіший клуб України та один із найтитулованіших в Європі. Я мріяв грати в такому клубі, і тепер зроблю все, що від мене залежне, аби закріпитись у команді

- Із Максом Шацьких знайомий?
- До переходу до «Динамо», звичайно ж, знав його, але не особисто. Уже по приїзду до Києва познайомився з Максимом та встигнув побувати у нього вдома.

- Радився з ним із приводу переходу до «Динамо»?
- Я ні з ким не радився – відразу зібрав речі та вилетів до Києва (сміється). Рішення приймав самостійно.

- Коли чекати твого дебюту в «Динамо»?
- Я знаходжусь у хорошій фізичній формі, що довів своєю грою на зборах олімпійської збірної. Будемо сподіватись, що тренери дадуть мені шанс уже в найближчих матчах.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер