Канікули по-сусідству з кумирами

Канікули по-сусідству з кумирами

На початку червня для вихованців дитячо-юнацької школи ФК „Динамо” відкрились двері спортивно-оздоровчого табору, розташованого в кількох десятках метрів від бази головної клубної команди в Конча-Заспі. Впродовж трьох літніх місяців у ньому відпочиватимуть та тренуватимуться триста наймолодших динамівців.

Перші кроки для активного літнього відпочинку школярів були зроблені минулого року. ФК „Динамо” та приватне підприємство „Компанія Форвард” відремонтували 39 дерев”яних будиночків у сосновому бору. Прибрали територію, встановили санвузол, організували медичне обстеження, облаштували кімнату для теоретичних занять та перегляду футбольних матчів.

Разом з вихованцями мешкають тренери, під орудою яких проводяться щоденні дворазові тренування, організовуються міні-турніри. Цікаво, що займаються юні футболісти на тих самих полях, що й їх кумири з першої команди. Чудове харчування надається від ресторану динамівської бази, а сама їдальня розташована у будівлі старої бази „Динамо”, в якій сьогодні мешкають гравці та тренери другої команди.

Цього тижня в таборі була урочиста подія. В гості до хлопчаків приїхали знамениті динамівці – Йожеф Сабо, Леонід Буряк, Андрій Біба, Євген Рудаков, Віталій Хмельницький, Анатолій Шепель. В центрі, поміж будинками, де мешкають вихованці школи, було піднято динамівський стяг, який розвиватиметься до закінчення літа. „В дитинстві про такі умови ми могли лише мріяти. Яке щастя для юнака жити по-сусідству з футболістами першої команди „Динамо”, мати новеньку амуніцію, тренуватися на чудових полях у найкращих вітчизняних тренерів-педагогів”, - із захопленням розповів Йожеф Сабо.

Можна не сумніватися, що літні канікули в Конча-Заспі юні динамівці запам”ятають на все життя!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер