Капітан «Динамо» передав допомогу воїнам АТО/ООС (ФОТО, ВІДЕО)

Капітан «Динамо» передав допомогу воїнам АТО/ООС (ФОТО, ВІДЕО)

На сході нашої країни продовжуються військові дії, і щодня звідти надходять новини про загиблих. Ті ж, хто зазнає поранень різного ступеня важкості, доправляються до спеціалізованих лікарень по всій Україні. Одним із таких лікувальних закладів є столичний «Головний військовий клінічний госпіталь», до пацієнтів якого неодноразово навідувалися футболісти та тренерський штаб «Динамо», а також представники динамівського Фан-клубу.

Цього разу з допомогою пораненим приїхав капітан «біло-синіх» Сергій Сидорчук, який заліковує травму, що отримав у виїзному матчі з «Зорею». Разом із президентом Фан-клубу «Динамо» (Київ) Сергієм Михайленком півзахисник привіз для захисників нашої Вітчизни найнеобхідніше – медикаменти, продукти харчування, а також динамівське екіпірування для підняття бійцівського духу.

Оскільки зараз у медичному закладі діють запобіжні заходи у зв’язку з пандемією коронавірусу, усі привезені продукти та речі були передані волонтеру Наталії Юсуповій, а вже вона обов’язково доставить усе до наших воїнів. Також Сидорчук залишив свій автограф на кількох динамівських стягах, які згодом будуть висіти в палатах із пораненими.

«Не вперше приїжджаю до госпіталю, – поділився своїми емоціями Сергій Сидорчук. – Емоції лише позитивні, коли бачиш радість хлопців, і ми завжди раді бачитися з ними. «Динамо» завжди надає допомогу нашим воїнам, оскільки чужих проблем не буває. Привозимо те, що вони просять, – продукти харчування, медикаменти, динамівську атрибутику. Це найменше, чим ми можемо віддячити їм за те, що вони роблять».

«Ми приїздили і будемо продовжувати приїжджати до наших воїнів, щоб вони відчували нашу підтримку, – каже президент Фан-клубу «Динамо» (Київ) Сергій Михайленко. – Вони воюють на фронті за нас, а від «Динамо» сьогодні приїхав капітан команди. Я вчора зателефонував Сергію, і він погодився після профілактичних процедур на базі приїхати до госпіталю. Сьогодні ми передали хлопцям подарунки, привітання та запрошення від президента клубу та всієї команди на матчі, щойно завершиться карантин.

Знаю, що воїни дуже радіють нашим візитам, навіть якщо ми не можемо безпосередньо поспілкуватися з ними. Минулого разу, коли приїздили сюди з Караваєвим, Шепелєвим та Бущаном, волонтер Наталія Юсупова показувала нам відео, як хлопці радіють нашим подарункам. Вони в захваті, оскільки це для них дуже важливо. Днями привезли з фронту 37 нових воїнів, з важкими пораненнями, і наша підтримка є дуже важливою для них».

На прощання представники «Динамо» зробили спільну фотографію, тримаючи в руках підписаний стяг із літерою «Д» на ньому, та сказали волонтерам «до скорої зустрічі» – допомога від «Динамо» (Київ) буде продовжувати надходити тим, хто захищає нашу Батьківщину.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер