Карло АНЧЕЛОТТІ: «У нас кожен знає, що робити на полі»

Карло АНЧЕЛОТТІ: «У нас кожен знає, що робити на полі»

- В одному з інтерв'ю ви сказали, що ПСЖ зараз перебуває в кризі. Чи можна його порівняти з аналогічним періодом на старті чемпіонату Франції, коли команда в декількох матчах не могла перемогти?

- Звичайно, у футболі, як і в житті, трапляється всяке. Команда після поразки почуває себе не кращим чином. Але справа в тому, що ми зробили конкретні висновки і тепер налаштовані на перемогу. Багато гравців знаходяться в чудових фізичних кондиціях. Це ви самі зможете побачити в матчі з «Динамо». Він для нас є хорошим шансом, щоб підняти моральний дух команди і, головне, вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

- Для виходу плей-офф вам достатньо зіграти внічию. Сильно засмутитесь, якщо зіграєте внічию, а не виграєте?

- Ви маєте рацію, що нам достатньо нічиєї для виходу в 1/8 фіналу. Але ми приїхали в Київ за перемогою і я, як головний тренер, намагатимусь налаштувати команду саме на такий результат. Ви самі станете свідками такого настрою ПСЖ.

- Як себе почуває Ібрагімович після гри за збірну Швеції?

- Він показав себе великим гравцем і зараз лише додає в кондиціях.

- Олег Блохін сказав, що серед кіногероїв асоціює себе з міцним горішком. Як на це питання відповісте ви?

- Намагаюся знайти відповідь на ваше запитання... Як вам відомо, у ПСЖ була ціла серія матчів, де ми вигравали і вдома, і на виїзді. Але в останньому матчі нам не пощастило, таке буває. Насправді я вірю в свою команду, і вона в мене теж вірить. Завтра на полі ми теж будемо міцними горішками.

- «Ренн» був сильнішим за ПСЖ?

- Я дуже вірю в команду, але наших зусиль в тому матчі для перемоги виявилося недостатньо. На сьогоднішній день команда в моральному і фізичному плані добре готова і в грі з «Динамо» ми налаштовані на перемогу.

- Сварили команду після поразки від «Ренна»?

- Я в таких випадках більше дивлюся в очі гравцям і мало говорю. Так гравці краще мене зрозуміють, ніж якщо б я кричав. Після того матчу минув час, емоції вщухли. Зараз в команді хороша сімейна атмосфера, кожен знає, що йому завтра потрібно робити на полі. Сподіваюся, ми всі побачимо, що в нашій родині все гаразд.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер