Карлос де Пена: «Не за таких обставин ми хотіли зустрітися з «Барселоною»

Карлос де Пена: «Не за таких обставин ми хотіли зустрітися з «Барселоною»

- Збірна України обіграла збірну Іспанії, «Шахтар» обіграв «Реал», що потрібно, щоб «Динамо» також зробило сюрприз і обіграло «Барселону»?

- Завтра буде складний матч, у нас дуже багато хворих гравців. Це не ті обставини, за яких ми хотіли б зустрітися з «Барселоною». Але що поробиш, треба діяти з розумом, об'єднатися як команда, грати на максимумі зусиль і досягти максимального результату. Сподіваємося на найвищому рівні зіграти завтра.

- Як ви пережили невизначеність щодо ймовірності скасування матчу?

- Ми вранці зробили тести і очікували результатів, щоб знати, чи зможемо зіграти чи ні. На щастя, за годину до тренування ми дізналися, що всі результати негативні. Особисто я дуже хочу завтра зіграти. Ми повинні думати тільки про сам матч, а не про додаткові фактори. Ми знаходимося тут, будемо тренуватися і звикати до стадіону, де завтра з радістю зіграємо.

- Ви і Суарес з однієї країни...

- Луїс - нападник, який багато зробив для «Барселони», у нього був прекрасний взаємозв'язок із Мессі. У «Барселоні» зараз дуже багато хороших гравців, які можуть прекрасно розіграти м'яч у будь-якій ситуації. Бракує такого 9-го номера, як Луїс. Команда звикає грати тими футболістами, які є, які можуть замінити Мессі. У них є багато варіантів, усі футболісти високого рівня, вони можуть швидко пересуватися. Словом, повторюся, Суарес дуже багато дав клубу, але є й інші футболісти, які можуть добре зіграти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер