Карлос де Пена: «Після другого гола ми злагоджено оборонялися та контролювали гру»

Карлос де Пена: «Після другого гола ми злагоджено оборонялися та контролювали гру»

- Гадаю, найголовніше - це результат. Ми забили два м’ячі у першому таймі, після чого злагоджено оборонялися. Дуже багато бігали, уся команда серйозно попрацювала. Ми знаємо, що “Шахтар” має сильних гравців, ми знаємо, як вони грають, адже добре готувалися до цього матчу. Суперкубок наш - це головне. На мою думку, у футболі перемога - це завжди найважливіше. Мені подобається перемагати. Ми здобули трофей, і, думаю, ніхто не дивитиметься, грали ми на оборону чи ні. Ми забили три м’ячі, тоді як наші суперники - лише один. Ми - володарі Суперкубка України.

- “Динамо”, напевно, ще ніколи не грало у футбол, коли доводилося багато працювати без м’яча. Контратаки - це нова фішка команди?

- Ми можемо грати в різних стилях, залежно від ситуації. Знаємо, що “Шахтар” любить контролювати м’яч, тому ми оборонялися та діяли на контратаках. Звісно, завжди добре повести в рахунку - це тисне на команду-суперника. Гадаю, після другого гола ми контролювали гру. “Шахтар” зумів забити одного разу, що подарувало їм надію, однак далі ми забили третій м’яч і виграли трофей.

- Родрігес став справжнім режисером атак “Динамо”, ще й сам відзначився голом.

- Так, Жерсон - класний гравець. Він повернувся до “Динамо” дуже мотивованим. У минулому матчі Родрігес провів на полі хороші 45 хвилин, а в поєдинку за Суперкубок зіграв уже повний матч і забив гол. Я радий за нього, та, звісно, щасливий за всю команду. Родрігес допоміг нам перемогти, - сказав Карлос у коментарі “Динамо Київ TV”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер