Карлос де ПЕНА: «Постараємося взяти три очки в Копенгагені»

Карлос де ПЕНА: «Постараємося взяти три очки в Копенгагені»

- Сьогодні обидві команди думали про атаку, хотіли забити. «Копенгаген» забив швидкий гол, і це дещо ускладнило завдання для нас. Але потім ми повернулися в гру, створили свої моменти. Шкода, що ми зіграли внічию, адже хотіли перемогти. Тепер потрібно думати про наступний матч. Ми все ще ділимо лідерство в групі, тож усе в наших руках.

- Нічия - успішний результат зустрічі для "Динамо"?

- Звичайно ж, ні. Удома ми повинні перемагати. Але у нас попереду ще три гри. Якщо ми наберемо в них більше очок, ніж наші конкуренти, ми вийдемо до наступного раунду. Так, моментами ми виглядали краще, моментами - суперник. Але ми постараємося взяти три очки в Копенгагені.

- У процесі гри ви часто мінялися позиціями з Вербичем. Це було заплановано?

- Так, адже ми обидва можемо зіграти і на лівому фланзі, і в центрі. Тренер добре знає наші можливості, і це дає більше тактичних варіацій команді. Крім того, у нас із Беном хороше взаєморозуміння на полі. Сьогодні моментами ми це демонстрували, хоч і не завжди. Але ми намагалися показати на полі максимум.

- Як ви готові у фізичному плані?

- Почуваюся відмінно, радий, що в мене зараз достатньо ігрового часу. На жаль, я пропускаю недільний матч із "Карпатами" через перебір жовтих карток. Буду готуватися вже до наступної гри.

- Ви сьогодні втратили два очки або заробили одне?

- Вважаю, що ми втратили два, бо вдома повинні були вигравати. У нас були моменти для того, щоб вирвати перемогу, але нам не вдалося втілити це в рахунок на табло.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер