Карлос де Пена: «У нас хороша конкуренція майже на кожній позиції»

Карлос де Пена: «У нас хороша конкуренція майже на кожній позиції»

- Ми досі вчимося та пристосовуємося до роботи, яку нам пропонують тренери. Думаю, ми наполегливо працюємо, усі хлопці вже добре розуміють, чого він хоче. Ми разом займаємося протягом усього 15-ти днів, але, гадаю, погляди Луческу зрозумілі. Щодня під час тренувань ми намагаємося робити те, що він просить. Відчуваю, що з кожним разом ми все більше додаємо в цьому та удосконалюємося. Сподіваюся, у перших офіційних матчах ми продемонструємо, у якому стилі нас вчать грати і, звісно, разом із тим будемо перемагати.

- Які зауваження Мірча Луческу робить вам та на що звертає увагу?

- На кожній позиції потрібно робити різне. Звісно, він коректує наші дії так, щоб вони відповідали його баченню. Крім того, кожен футболіст індивідуальний, ми намагаємося робити все можливе, щоб якнайшвидше адаптуватися до його стилю гри. Гадаю, це добре, адже всі ми мотивовані та прагнемо проявити себе якнайкраще навіть на тренуваннях, адже у нас хороша конкуренція майже на кожній позиції.

- Чи багато чого змінилося у ваших тренуваннях та повсякденному житті із приходом нового тренерського штабу?

- Я б не хотів порівнювати. Кожен тренер має свій індивідуальний підхід та методи тренувань. Ми не маємо розмірковувати над цим, а просто звикнути до нових вимог. Впевнений, зі стилем гри, який пропонує Луческу, ми будемо показувати хороші результати. Повторюся, ми тренуємося протягом 15-ти днів, часто маємо по два тренування на день, наполегливо працюємо і, думаю, чим більше ми тренуємося та проводимо контрольних ігор, тим краще зрозуміємо ідеї та філософію нових наставників.

- Чи відчуваєте, що перебуваєте у хорошій формі перед стартом сезону?

- Так, однозначно. Десяти днів відпустки було цілком достатньо, щоб відпочити, і при цьому ми не втратили форму. А під час збору багато тренувалися із м’ячем, і це добре, адже тепер ми у чудовій фізичній формі, що підтвердили наші контрольні поєдинки. Тепер прагнемо показати це у перших офіційних іграх. Також, думаю, ми здатні провести багато матчів за короткий проміжок часу.

- Луческу знає англійську, чи вам легко із ним спілкуватися?

- Звісно. Окрім англійської він ще знає іспанську та російську. Це чудово, адже я можу розмовляти з ним багатьма мовами. Насправді, цей фактор на користь багатьом футболістам, адже Луческу має хорошу комунікацію з командою, враховуючи, що в «Динамо» грають футболісти з різних країн, які розмовляють різними мовами. Однозначно, це допомагає нам на полі. Особисто я почуваю себе зручно.

- Які ваші очікування від найближчого офіційного матчу із донецьким «Олімпіком»?

- Звісно, нас очікує важкий поєдинок. Кожна команда в Україні хоче нас перемогти. Це буде перша гра у новому сезоні, хочеться щоб враження залишилися хороші. Думаю, ми добре підготовлені, потрібно сконцентруватися на нашому стилі гри і у п’ятницю зробити усе можливе, щоб здобути три очки. Уся наша команда впевнена у собі та у тому, що це вдасться зробити.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер