Карлос Корреа: «Готовий розглянути пропозицію»

Розмови про натуралізацію найкращих іноземних футболістів, які виступають за українські команди, мусуються у вболівальницькому середовищі не перший рік. Росіяни Бахарєв, Калитвінцев, Яшкін, Кормільцев, білорус Мілевський… Всі вони з різним успіхом виступали або виступають за головну команду України.

Тренер збірної Олег Блохін на нещодавній прес-конференції не виключив можливості доукомплектації колективу за рахунок легіонерів, чим дав чимале підґрунтя для роздумів. Першим у полі зору журналістів опинився бразилець Карлос Корреа, який вдало почав кар’єру в «Динамо». Він не заграний за бразильську збірну і, пройшовши всі необхідні процедури, цілком може отримати право вдягати жовто-синю українську футболку. Цікаво було дізнатися у самого Корреа, що він думає з цього приводу:

- Чесно кажучи, я вперше про це чую, - зізнався Карлос в інтерв’ю офіційному сайту ФК «Динамо». – Зміна громадянства - дуже серйозний життєвий крок, при прийнятті якого треба зважити всі позитивні і негативні моменти. Не приховую, що все життя мріяв зіграти за збірну Бразилії, але поки що мене туди не кличуть. За недовгі місяці Україна стала для мене другим домом, тут комфортно і добре. Зараз я не можу дати точну відповідь на ваше запитання, адже до мене ще ніхто не звертався зі збірної України. Але обіцяю подумати і дуже ретельно розглянути пропозицію, якщо така надійде.

Прес-служба ФК «Динамо» Київ.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер