Карлос Корреа: «В останньому турі нам потрібна перемога»

Карлос Корреа: «В останньому турі нам потрібна перемога»

Рік тому півзахисник «Динамо» Карлос Корреа отримав серйозну травму, надовго вибувши з основного складу команди. Нинішньої весни справи бразильця йдуть краще. З кожним матчем Корреа виглядає все більш упевненим, але сам відзначає, що ще далекий від максимуму своїх можливостей. В інтерв’ю кореспонденту клубного Інформвідділу Корреа розповів про останній матч проти «Карпат», поєдинках «Динамо» в чемпіонаті й поділився планами на відпустку:

- Починаючи з січня, на щастя, в мене не було жодних травм. Тому постійно знаходжуся в ігровому тонусі. Для мене це дуже важливо, оскільки після важкої травми, яку отримав минулої весни, відновлення проходило не так швидко, як хотілося. Знаю, що здатний на більше, це бачить і тренер. Тому довіряє мені все більше і більше.

- У грі з «Карпатами» наша команда достатньо легко перемогла. Суперник не зміг скласти гідну конкуренцію?

- Матчі з «Карпатами» завжди складалися для нас непросто. Гравці команди-суперника, які в суботу вийшли на поле, прагнули показати свої найкращі якості. Не можна сказати, що вони зіграли слабко.

- У цьому матчі хет-триком відзначився твій земляк – Гільєрме. Непоганим вийшов у нього дебют…

- Так, він – молодець. Чи став Гільєрме своїм у колективі? Гадаю, після цієї гри його остаточно визнають у команді. Напевно, зросте кредит довіри і збоку тренерів.

- Матчі, що залишилися до закінчення чемпіонату, не мають для «Динамо» турнірного значення. Думки про відпустку відвідують?

- Звичайно, чим ближче закінчення чемпіонату, тим більше бажання відпочити. Але на нас ще чекає непроста гра у Львові і останній матч – проти «Шахтаря». Навіть враховуючи, що ця гра не матиме турнірного значення, ми маємо викластися за повною програмою.

- Спробуєте реабілітуватися за попередні невдачі?

- Звичайно, адже ми граємо вдома, перед своїми вболівальниками. В останньому турі чемпіонату, коли нам вручатимуть золоті медалі. Ми не можемо програти, але й «гірники» теж не захочуть поступатися. Гра буде цікавою.

- Чому цього сезону «Динамо» не може виграти в «Шахтаря»?

- Серія невдач розпочалася ще в минулому сезоні, коли ми програли у фіналі Кубка України. Погано, звичайно, але що поробиш. Коли я прийшов до «Динамо», впродовж двох років ми незмінно перемагали. Тепер, ось, зазнаємо невдач.

- В середу фінал Кубка УЄФА: «Шахтар» - «Вердер». На чиєму боці будуть твої симпатії?

- Ні за кого не буду вболівати. Просто думаю, гра буде цікавою. В «Шахтарі» є багато бразильців, вони мої співвітчизники і друзі. У «Вердері» також грають бразильці Дієго, Налдо. Шкода, що Дієго не зможе взяти участь у цій зустрічі. А результат фіналу для мене не має ніякого значення.

- Вже склав плани на відпустку?

- Буду з сім’єю в рідному місті, розташованому в ста кілометрах від Сан-Паулу. Там же я минулого літа відновлювався після травми. Віддаю перевагу спокійному відпочинку, хочу освіжити голову. Щоправда, зараз у нас там зима, прохолодно.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер