Карлуш Карвальял: «Психологічна перевага в «Динамо»

Карлуш Карвальял: «Психологічна перевага в «Динамо»

«Бешикташ» – «Динамо». Передматчева прес-конференція

Напередодні поєдинку проти «Динамо» з місцевими журналістами поспілкувалися головний тренер «Бешикташа» Карлуш Карвальял та нападник команди Угу Алмейда. Обидва випромінювали впевненість, незважаючи на прикру поразку в Києві, про що розповіли у спілкуванні з представниками ЗМІ.

- Ми будемо грати проти дуже хорошої команди, – говорить португальський наставник «Бешикташа». – В минулому сезоні ми пропустили від них у двох матчах вісім м'ячів, але зараз подібного не повториться. У нинішній ситуації психологічна перевага також на боці «Динамо», адже в рівній грі в Києві їм вдалося забити м'яч на останніх секундах. Завтра ми маємо зіграти краще, і задля перемоги докладемо максимум зусиль.

У наших гравців високий потенціал. У майбутньому поєдинку особливу ставку ми зробимо на дальні удари. Втім, і в технічному плані ми також непогано підготовлені. Ми стали краще, ніж були раніше. Також завтра нам мають допомогти рідні трибуни. Вболівальники завжди на нашому боці, й ми їм заборгували.

З приводу можливості участі в матчі Мехмета Ауреліо та Ісмаїла Койбаші, рішення будемо приймати після сьогоднішнього тренування. В разі їхньої відсутності це буде відчутна втрата для нас, але незамінних гравців немає. Будемо шукати вихід.

* * *

- Наша команда прагне перемогти в кожному матчі, в чемпіонат чи Лізі Європи, – повторює слова головного тренера його співвітчизник Угу Алмейда. – Звичайно, завтрашній матч не виключення. У свою чергу, виходячи на поле, я намагаюся приносити користь команді. Відчуваючи підтримку вболівальників, розумію, що ми на правильному шляху.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), зі Стамбулу

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер