«Карпати» – «Динамо»: останні новини перед грою

«Карпати» – «Динамо»: останні новини перед грою

Суперником підопічних Олександра Хацкевича будуть місцеві «Карпати».

Динамівці прибули до міста Лева напередодні ввечері. Літак із «біло-синіми» традиційно зустрічали в аеропорту міста група мисливців за автографами та фотографіями. Футболісти намагалися не відмовляти своїм прихильникам. Задовольнивши вболівальницький апетит, вони на автобусі вирушили до готелю, яким традиційно на час перебування у столиці Західної України став «Дністер», що розташований у самому центрі Львова, в історичній частині, біля старовинного парку.

Уранці в день матчу відбулася передматчева нарада за участю представників клубів, а також служб, задіяних в організації поєдинку. Серед інших питань було затверджено форму, в якій суперники вийдуть сьогодні на поле. Динамівці надінуть виїзний комплект синього кольору (голкіпер - у зеленому), а господарі будуть в білій формі (голкіпер - у жовтому).

У день матчу в розкладі команди традиційно передбачена прогулянка навколишньою територією поруч із готелем та в центрі міста. Хоча погода не дуже радує – тут хмарне небо, накрапає дощ й температура повітря лише 6 градусів вище нуля. Решту часу буде присвячено відпочинку та налаштуванню на гру. У приміщенні готелю буде проведено передматчеву установку, після чого орієнтовно за дві години до початку поєдинку «біло-сині» вирушать на стадіон «Україна».

Динамівці матимуть відчутну підтримку в майбутньому матчі. Вболівальники команди полюбляють приїжджати до міста Лева, адже з місцевими фанатами у них історично встановилися дружні стосунки, а сьогодні походу на футбол сприяє до того ж і безкоштовний вхід на гостьову трибуну стадіону. Для вболівальників «біло-синіх» на стадіоні буде виділено сектор №30. Квитки будуть видаватися біля входу на трибуну. Поєдинок обіцяє бути гарячим та безкомпромісним, тому підтримка підопічним Олександра Хацкевича потрібна як ніколи.

Нагадаємо, що матч «Карпати» – «Динамо» відбудеться на стадіоні «Україна», початок – о 19:30.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер