Шовковський і Шацьких коментують гру з «Карпатами»

Шовковський і Шацьких коментують гру з «Карпатами»

Після напруженого поєдинку «Карпати» - «Динамо» гравці киян вийшовши з роздягальні потрапили у щільне кільце журналістів і вболівальників. Ось, що розповіли лідери динамівців кореспонденту www.fcdynamo.kiev.ua

Олександр Шовковський, воротар «Динамо»

- У Львові у нас поєдинки завжди проходять нелегко, тож ми налаштовувались на боротьбу. На важкому полі команди перебували в рівних умовах, клас гравців нівелювався. Гадаю, ми не поступились ні в чому – ні в бажанні, в самовіддачі. Можливо, перемогу здобули саме за рахунок бажання.

- Прокоментуй пропущений м’яч на першій хвилині.

- Коли м'яч летів у центральну зону, на підхваті було двоє гравців «Карпат» - ми допустились тактичної помилки. З іншого боку, повторюсь, стан газону теж дався взнаки.

- На останніх хвилинах тобі вдалось парирувати удар, не дозволивши господарям зрівняти рахунок…

- Удар був важким, враховуючи, що в тому епізоді я був прикритий опонентами і не бачив момент удару, але зміг правильно обрати позицію. Мені вистачило сил і реакції, щоб відбити м’яч. Чи було б це моєю помилкою, якби м’яч все-таки залетів у ворота? Думаю, ні.

Максим Шацьких, нападник «Динамо»

- Гра була непростою: ми пропустили швидкий гол, до того ж у гостях. Потрібно було зрівнювати рахунок, і вже потім розпочинати все з початку.

- Кілька слів про перший забитий м’яч.

- Простріл із флангу, весь захист розбігся. Залишилось змінити траєкторію м’яча, що мені вдалось.

- Останніх 15-20 хвилин команда «підсіла». У чому причина?

- На завершальному відрізку часу пішов «навал». Нам залишалось дише надіятись на контратаки і забити третій гол. Найголовніше, що ми перемогли.

- На думку Юрія Сьоміна, сьогодні був найважчий поєдинок цієї весни. Згоден?
- Так. Із «Карпатами» завжди важко грати на виїзді. Також вплинув на гру стан поля, ноги буквально «сідали». Тут головним фактором є фізична готовність гравців – хто більше готовий, тому легше.

- Виходить, «Динамо» на сьогоднішній день більш готове?

- Можливо, це й так. Проте, повторюсь, нашим першочерговим завдання було взяти три очки.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер