»Карпати» – «Динамо». Початок матчу о 16:00

»Карпати» – «Динамо». Початок матчу о 16:00

Здобувши перемогу з переконливим рахунком над донецьким «Шахтарем», футболісти «Динамо» в доброму гуморі готувалися до майбутнього виїзду до Львову. Про це можна було переконатися під час відкритого для журналістів тренування, яке відбулося посеред тижня на заміській клубній базі в Кончі-Заспі.

Проте, на легку прогулянку в матчі з «Карпатами» ніхто не очікує. Львів’яни за показниками домашніх матчів входять до лідируючої групи, зазнавши в нинішньому сезоні на рідному стадіоні лише двох поразок – від «Металіста» (в чемпіонаті) та «Арсеналу» (в Кубку). Та й, напевно, ніхто не забув торішній напружений поєдинок, коли завдяки влучному удару Батісти «біло-зелені» святкували мінімальну перемогу.

Чим ближче завершення сезону, тим менше футболістів залишається в розпорядженні тренерського штабу. Кілька тренувальних днів пропустили Хачеріді та Юссуф, але до майбутнього поєдинку мають повернутися. Куди гірше справи в Михалика та Алмейди, які у зв’язку з ушкодженнями до завершення чемпіонату команді вже не допоможуть. Також тренерський штаб «Динамо» у Львові не зможе розраховувати через дискваліфікацію на найкращого бомбардира команди в нинішньому чемпіонаті Андрія Ярмоленка – жовта картка в поєдинку з «Шахтарем» стала для нападника вже четвертою в сезоні. Зате сповнений сил та бажання перервати гольове «мовчання» в чемпіонаті завдовжки у 5,5 місяців Артем Мілевський. Тим паче, що наступний забитий м’яч стане для нього ювілейним, п’ятдесятим, у національній першості за основну команду «Динамо».

В якості арбітра на поєдинку буде працювати Дмитро Жуков (національна категорія) із Донецька. В нинішньому сезоні на рахунку арбітра вісім матчів елітного дивізіону. Поєдинки за участю «Динамо» арбітру з Донецька обслуговувати не доводилося, а ось «Карпати» під наглядом Жукова в рамках 5-го туру переграли на своєму полі столичний «Арсенал» (2:1). Допомагати Жукову в майбутньому поєдинку будуть асистенти арбітра національної категорії – Едуард Карапетян (Тернопіль) та Анатолій Свистун, який представляє Чернігів.

Матч «Карпати» – «Динамо» відбудеться в суботу, 7 травня, у Львові на стадіоні «Україна». Початок о 16:00. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі «Футбол», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер