»Карпати» – «Динамо». Початок о 16:00

»Карпати» – «Динамо». Початок о 16:00

Виліт із Кубка Україну та фактичне припинення участі в Лізі Європи просто зобов’язує «Динамо» кинути всі сили на перемогу в чемпіонаті. Йдучи ось уже п’ять місяців нога в ногу із «Шахтарем», зараз кожна осічка загрожує втратою лідерства. «Динамо» залишається єдиною командою, яка має нуль у графі «поразки», і для команди психологічно вкрай важливо піти на зимову перерву, посідаючи перше місце. Щоб це зробити, потрібно зовсім небагато – перемогти «Карпати». Незважаючи на різне становище команд у таблиці, завдання не з простих.

Артем Мілевський єдиний із гравців обох команд, який уже забивав м’яч на «Арені Львів». І нехай це сталося на рівні збірних, поле нововідбудованого стадіону Артем може вважати для себе щасливим. Мілевський відбув чотирьохматчеву дискваліфікацію і тепер сповнений надій підправити кінцівку року, яка невдало склалася для нього. Враховуючи, що через травму коліна пропустить гру Шевченко, поява Артема на полі є доволі ймовірною.

Доведеться вирішувати Юрію Сьоміну й питання правого флангу, де в захисті через перебір попереджень не зіграє Данило Сильва. Є варіант використати Бетао чи Алмейду, а можна відтягнути з півзахисту Олега Гусєва. Через травми не зіграють Шовковський, Михалик та Попов. Перед матчем за індивідуальною програмою тренувався герой матчу з «Металургом» Вукоєвич. Але хорват запевняє, що до сьогоднішньої гри підійде в повному здоров’ї.

Обслуговувати зустріч буде арбітр першої категорії Анатолій Абдула з Харкова. У нинішньому сезоні на рахунку Абдули вісім матчів елітного дивізіону, серед яких і три поєдинки за участю суперників. «Динамо» під наглядом харків’янина переграло на виїзді полтавську «Ворсклу» у 12-му турі (2:1), а «Карпати» зазнали двох поразок – вдома від «Ворскли» (0:2) в 4-му турі та на виїзді від донецького «Металурга» (1:2) у 11-му турі. Також Абдула обслуговував матч 1/8 фіналу Кубка України, в якому підопічні Юрія Сьоміна зазнали поразки від «Шахтаря» (2:3). Допомагати харків’янину в майбутньому поєдинку будуть Володимир Володін (Херсон) та Сергій Беккер (Харків).

Матч 20-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Карпати» – «Динамо» відбудеться 10 грудня, у суботу, у Львові на стадіоні «Арена Львів». Початок о 16:00. У прямій трансляції дивіться поєдинок на телеканалі «Футбол», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер