»Карпати» – «Динамо». Напередодні матчу

»Карпати» – «Динамо». Напередодні матчу

Сьогодні на динамівців очікує треті поспіль виїзна гра. Після двобоїв у Ньюкаслі та Одесі підопічні Олексія Михайличенко зіграють у Львові проти місцевих “Карпат”.

Динамівці традиційно важко грають проти львів’ян, особливо на виїзді. І той факт, що “Карпати” нині у кризі, неповинен вплинути на настрій гравців – суперник вміє налаштуватися на один матч і дати бій динамівцям.

Завдання перемогти, а саме цей результат влаштує нашу команду, ускладнить і погана якість газону на стадіоні “Україна”. За словами очевидців, у попередньому матчі проти “Оболоні” на такому полі нівелюється перевага індивідуальної майстерності, що дає фору команді яка обороняється.

Динамівці готуються до матчу за звичним графіком. Окрім дискваліфікованого Пеєва, а також травмованих Федорова, Ващука та Головко, всі хлопці готові вийти на поле та допомогти “Динамо” в цьому непростому матчі. Залікував мікротравму Хацкевич і ми ризикнемо спрогнозувати, що Олександр з’явиться в стартовому складі. А ось Андрію Гусину, ймовірно, дадуть відпочити перед відповідальними матчами з “Дніпром” та “Ювентусом”.

У чемпіонатах України суперники зустрічались 20 разів: +11=5-4, різниця м’ячів 30-14 на користь “Динамо”. У Львові ситуація більш рівна: 3 перемоги в активі господарів, 2 нічиї при 5 перемогах киян. Різниця м’ячів 10-12.

Найкращий бомбардир очних зустрічей Сергій Ребров. Форвард “Динамо” п'ять разів засмучував воротарів суперника. Три влучних удара в активі Леоненко, по два рази відзначалися Максимов, Шацьких та Ідахор. У львів’ян два голи на рахунку Івана Гецько.

Цікаво, що в останньому матчі у Львові динамівці забили свій 700-й м’яч у вищій лізі в чемпіонах України. Автором ювілейного голу став Лакі Ідахор.

Головним арбітром матчу буде хмельницький рефері Ігор Хиблін. Йому допомагатимуть харків’яни В.Шаленко та В.Воргуль. Делегат ФФУ В.Попович (Іршава).

Початок матчу о 19.00.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер