»Карпати» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

»Карпати» - «Динамо». Післяматчева прес-конференція

Анатолій Дем”яненко, головний тренер "Динамо":

- Я думаю, що уболівальникам гра сподобалася. Поле було тяжке. Але та самовідача, те бажання гравців грати, маєте задовольнити глядачів. Коли є боротьба на полі, як сьогодні - це завжди цікаво. Шось у нас виходило, щось ні. Помилки були на такому полі. Були шанси і в "Карпат", і в нас, але більш пощастило нам.

- Чи був резерв у цій грі?

- При такому полі якість гри гальмує. Київське "Динамо" любить грати на швидкостях. У нас швидкі гравці, які могуть гарно грати.

- За рахунок чого вам вдалося налаштувати команду?

- Ми дивилися касети і я гравцям сказав, що не даремно "Карпати" обіграли "Шахтар", "Чорноморець" і "Ворсклу". Перше завдання, щоб не було у гравців недооцінки і, здається, мені це вдалося.

- Проти якої команди ви сьогодні грали з першої чи вищої ліги?

- Я думаю, нормальна команда, яка у вищій лізі має гарно зіграти і не програє там багатьом командам.

- Ви не вважаєте, що додатковим стимулом для "Динамо" був виступ почесного президента "Динамо" Димінського, який натякав, що у цій грі вашій команді можуть допомогти судді?

- Нехай вони там що хочуть говорять. У кожного свої проблеми, я футболістів давно на цю команду налаштовував.

- Чому у стартовому складі не було Реброва, Рінкона та Клебера?

- У нас через чотири дні гра з "Чорноморцем" і я дав хлопцям відпочити. У нас досить квалфікованих гравців, які їх можуть замінити.

- Хтось з гравців "Карпат" підійшов би "Динамо"?

- Так, звичайно. Але прізвищ не буде називати, а то ще зіркову хворобу піймають. Цей край завжди славився гарними гравцями.

* * *
Юрій Дячук-Ставицький, головний тренер "Карпат":

- Я згодний з колегою. Гра була цікава і обидві команди могли забити, але дався взнаки клас київського "Динамо". Маючи пару моментів, вони забили два голи, наші нападаючі також мали шанс відзначитися, але не зуміли забити.

Зрозуміло, що ми грали з однією з кращих команд України і Європи, яка має гарних гравців. У мене претензій стосовно функціональної готовності своїх гравців не має. Зіграли ми гідно, а те що необов`язкові голи пропустили, то вже інше. У принципі хлопці старалися.

- Як ви буде налаштовувати команду на матч у відповідь?

- Я перед грою казав, що моє завдання, щоб команда гідно зіграла. Я думаю, ми з цим впоралися. Те що чесно кажучи, то ми й не мали особливих моментів, щоб забити. Але два необов`язкові голи "Динамо" вони нас присадили. Ми віддавалися грі, але є клас, який у більшості гравців "Динамо" вищий. Команді ще потрібно готуватися очевидно доукомплектовуватися.

Матеріал сайту „Чемпіон” (www.champion.com.ua)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер