“Карпати” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

“Карпати” – “Динамо”. Післяматчева прес-конференція

Олексій Михайличенко (головний тренер “Динамо"):

- Перш за все у своїй команді хотів би відзначити огидну гру в обороні. Нам довелося перебудуватися в обороні: отримав невеличку травму Федоров, давно не грає в основному складі Головко, у першому таймі дали відпочити Несмачному. Тобто, у такому складі ми ще не грали. Але принципи гри команди не повинні залежати від складу гравців і ми допустили дуже багато помилок. Стандартні положення суперників стали для нас больовою точкою і їх розіграш можна прирівнювати до пенальті. Хоча ми приділяємо цьому достатньо уваги, все-таки це нас насторожує.

Що стосується гри в атаці, то часом вона була продемонстрована на досить таки непоганому рівні. Але був дуже великий брак реалізації наших гольових моментів, що ви самі й бачили. Всі ці недоробки, як в обороні, так і в атаці можливо викликані тим, що майже два тижні команда не мала ігрової практика. Команда “Карпати" сьогодні мені дуже сподобалася: люта, швидка, тактично грамотна. Після рахунку 3:3 гра пішла на зустрічних курсах і результат міг бути довільним. Тут усе залежало від виконавчої майстерності, яка на сьогоднішній день у нас виявилося трохи вищою.

Взагалі гра “Карпат" після нашого перегляду попередніх поєдинків львів'ян стала набагато якіснішою. У Львові наші ігри завжди проходять у принциповій, цікавій і напруженій боротьбі. Думаю, що глядачам гра сподобалася, особливо голи.

- Яке самопочуття Реви?
- Він уже провів декілька тренувань, зіграв учора за “Динамо-2" і його готовність близька до оптимальної.

- Останні два матчі "Динамо", у тому числі і гру з "Карпатами" переглядали представники "Локомотива". Що в цьому напрямку робиться тренерами "Динамо" і які ваші враження.
- Москвичі перенесли цей тур, так що подивитися їхню гру "вживу" нам не вдалося. Але в нас є достатньо інформації, тому що "Динамо" грало з “Локомотивом" і на тренувальних зборах, і на Кубку Лобановського. Так що ми знаємо сильні та слабкі сторони суперника. Зараз для нас найголовніше підвести хлопців до цієї гри в хорошому психологічному стані.

* * *

Мирон Маркевич (головний тренер “Карпат"):

-В обороні “Карпати" також, м'яко кажучи, зіграли не дуже добре. Також в нас випало 12 днів, адже п'ять гравців їздили до табору різних збірних доводилось тренуватися з гравцями першої, другої ліг. Але все таки крок вперед ми зробили. На жаль, в нас на відміну від “Динамо" не було ким підсилити цю гру. Решта ви все бачили, знаєте ста команди. Тож щось нового сказати вам важко.

- Ми сьогодні побачили нову команду під вашим керівництвом. Для кого з гравців вже є гарантоване місце у складі, а хто не виправдав ваші надії?
- Прізвища я називати не буду, адже на гравців команди чекає ще багато матчів і на деяких з них це може “вдарити" психологічно. Звичайно є такі люди, з якими ми будемо прощатися. А кого будемо брати, то все залежатиме від фінансової сторони. “Кістяк" команди є і будемо його нарощувати. В цілому “Карпати" зіграли з “Динамо" непогано.

Матеріал газети "Український футбол".

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер