»Карпати» – «Динамо»: суддівські призначення

»Карпати» – «Динамо»: суддівські призначення

Стала відомою бригада арбітрів, яка буде обслуговувати матч 27-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу, в якому «Динамо» на виїзді зіграє із львівськими «Карпатами».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Віктор Швецов із Одеси. Одесит народився 22 червня 1969 року; зайнявся суддівством у 1991 році, а у 2005 році почав обслуговувати матчі вищої української ліги. Категорію ФІФА Швецов отримав у 2008 році.

Цього сезону одесит працював на трьох матчах за участю «Динамо». У 6-му турі підопічні Валерія Газзаєва вдома обіграли донецький «Металург» (3:1), у другому колі вже в Донецьку розійшлися миром із «металургами» (1:1), а в центральному матчі першого кола на домашній арені впевнено розібралися з донецьким «Шахтарем» (3:0).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистент арбітра ФІФА Ігор Бицкало (Одеса) та асистент арбітра національної категорії Василь Ольшанецький із Івано-Франківська. Функції резервного виконуватиме арбітр національної категорії Дмитро Жуков, який представляє Донецьк.

Стежити за організацією матчу, а також оцінювати роботу арбітрів будуть делегат ФФУ Володимир Поліщук (Рівне) та інспектор ФФУ Мирослав Ступар із Івано-Франківська.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер