»Динамо» – «Карпати»: як це було

»Динамо» – «Карпати»: як це було

Історія принципового протистояння «Динамо» і «Карпат» в рамках чемпіонату України налічує 29 матчів. З них у 18-ти матчах «Динамо» святкувало перемогу, сім матчів закінчувалися внічию, а чотири – перемогою «Карпат». При цьому різниця м'ячів вражає – 54:23 на користь «динамівців».

Найбільший рахунок, який фіксувався в матчах між командами, – 7:3. Уболівальників порадували результативністю в першому колі попереднього чемпіонату України, коли «Карпати» приїхали в гості до Києва. А ось найчастіше фіксувався рахунок 2:0 – таких випадків налічується шість.

Примітно, що «Карпати» є першими в історії чемпіонатів України клубом, який завдав поразки багаторазовому чемпіону України з різницею в два м'ячі. Це сталося на очах у львівських уболівальників 30 липня 2000 року, і тоді «Карпати» виграли з рахунком 2:0.

Найкращим бомбардиром у матчах проти «Карпат» є Максим Шацьких (7 м'ячів). Серед «Карпат» відразу п'ятеро найвлучніших – Іван Гецько, Андрій Покладок, Сергій Мизін, Леонід Ковель і Батіста (по 2 м'ячі).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер