»Карпати» – «Динамо»: а судді хто?

»Карпати» – «Динамо»: а судді хто?

Комітет арбітрів ФФУ призначив бригаду арбітрів, яка буде обслуговувати матч заключного туру осінньої частини Епіцентр-Чемпіонату України, в якому «Динамо» на виїзді зіграє з «Карпатами».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Анатолій Абдула з Харкова. Зайнятися суддівством харків'янин вирішив у 1999 році, а за дев'ять років почав залучатися до обслуговування матчів елітного дивізіону.

У нинішньому сезоні на рахунку Абдули вісім матчів елітного дивізіону, серед яких і три поєдинки за участю суперників. «Динамо» під наглядом харків'янина обіграло на виїзді полтавську «Ворсклу» у 12-му турі (2:1), а «Карпати» зазнали двох поразок –  вдома від «Ворскли» (0:2) у 4-му турі та на виїзді від донецького «Металурга» (1:2) у 11-му турі. Також Абдула обслуговував матч 1/8 фіналу Кубка України, в якому підопічні Юрія Сьоміна зазнали поразки від «Шахтаря» (2:3).

Допомагати харків'янину в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра національної категорії Володимир Володін (Херсон) та асистент арбітра ФІФА Сергій Беккер, який, як і Абдула, представляє Харків. Функції резервного виконає арбітр національної категорії Віталій Годулян з Одеси.

Робота арбітрів буде оцінена інспектором ФФУ Петром Кобичиком (Чернівці).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер