»Карпати» серед найбільш незручних суперників

»Карпати» серед найбільш незручних суперників

Львівські «Карпати», здобувши перемогу в матчі з «Динамо», створили головну сенсацію у 27-му турі чемпіонату України. Напевно, не очікували подібного успіху й самі львів'яни, адже востаннє обіграти «Динамо» їм вдалося практично десять років тому – 30 липня 2000 року, в сезоні 2000/2001, «зелено-білі» на своєму полі перемогли гостей із столиці з рахунком 2:0.

Таким чином, «Карпати» стали третьою командою в українському футболі, якій вдалося не менше п'яти разів обіграти «Динамо». Львівський клуб склав компанію донецькому «Шахтарю» (7 перемог) та дніпропетровському «Дніпру» (5 перемог).

Відзначився із знаком «мінус» Роман Зозуля. Вийшовши на заміну у першому таймі, нападник «Динамо» за три хвилини отримав дві жовті картки і, достроково пішовши з поля, залишив свою команду в меншості. Відзначимо, що це вилучення стало першим для «Динамо» в нинішньому сезоні в чемпіонаті України. До цього футболісти нашої команди вилучалися виключно в матчах національного Кубка, а саме Маграо (1/8 фіналу, «Металіст») та Вукоєвич (чвертьфінал, «Шахтар»).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер