Каталін КАРП: «Думаю, гру зламало вилучення Алмейди»

Каталін КАРП: «Думаю, гру зламало вилучення Алмейди»

- Ми пропустили швидкий, можна сказати, дурний м'яч на стартових хвилинах зустрічі, але зуміли відігратися завдяки красивому удару Богданова, а потім і вийти вперед. Думаю, гру зламало вилучення Алмейди. Хоча наприкінці матчу у мене був момент... Здавалося, що пробив точно, але влучив у штангу. Потрібно було забивати і вигравати. Рахунок не по грі, хоча повинен був бути, напевно, 5:2 на нашу користь.

- Нічия - успіх і майстерність суперника чи невезіння «Динамо»?

- Думаю, частка невезіння «Динамо» в нічийному результаті все ж є, адже у нас було набагато більше моментів, ніж у суперника.

- Після вилучення Алмейди і появи на полі Мілютіна, які перестановки відбулися в схемі «Динамо»?

- Ми з Рибалкою залишились контролювати центр поля і створювати моменти, а Цибульник діяв більше на оборону.

- Саме після твоєї втрати м'яча «Металург» організував другий гол. Ти намагався пропустити м'яч під собою після пасу Мілютіна, але Грищенко без проблем його перехопив і в підсумку віддав гольовий пас...

- Так, я намагався пропустити м'яч, але в роздягальні мені не казали про те, що є моя провина в другому голі. Якщо здалося з боку, що я винен, то я цього не виключаю.

- Але здалося, що нічия в гостях, та ще й вдесятьох, вас аж ніяк не влаштовувала?

- Звичайно, ми прагнули виграти! Не знаю, на якій хвилині господарі зрівняли рахунок, але все одно ми прагнули перемогти. Це ж «Динамо» Київ, а не якийсь інший клуб. Попереду - «Арсенал». Обов'язково постараємося перемогти «канонірів».

- Який стиль гри в гостях для «Динамо» кращий - атакувальний чи захисний?

- Атакувальний, адже, як ви самі бачите, ми намагаємося накривати суперника ще на його половині поля.

- Ротація складу, враховуючи нових хлопців з команди U-19, створює певні труднощі?

- Ви знаєте, так! Чемпіонат U-19, де я також грав, все ж слабкіший за рівнем. Звичайно, нам бракувало і Ягодинскіса, і Буяльського, і Трубочкіна...

www.fcdynamo.kiev.ua

 

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер