Катерина Монзуль - головний арбітр матчу «Десна» - «Динамо»

Катерина Монзуль - головний арбітр матчу «Десна» - «Динамо»

У нинішньому сезоні 39-річна рефері працювала на 6 матчах УПЛ і 3 поєдинках Кубка України (включаючи обидва півфінали турніру).

Безпосередньо з «Динамо» вона перетиналася тричі. У матчі 20 туру «Дніпро-1» на своєму полі обіграв киян - 3:1. У тому поєдинку Монзуль вже на 6-й хвилині вилучила Буяльського, а також попередила «гірчичниками» Шепелєва і Миколенка. Матч між «Шахтарем» і «Динамо» в 24-му турі завершився з аналогічним рахунком на користь «гірників» - 3:1. У тій грі жовту картку від Катерини отримав Попов.

Остання ж зустріч Монзуль з «Динамо» - матч 1/2 Кубка України проти «Миная». Кияни перемогли з рахунком 2:0, а у «біло-синіх» жовті картки отримали Шепелєв, Циганков, Андрієвський і Миколенко.

Всього на її рахунку в поточному сезоні у всіх турнірах - 9 матчів (44 жовтих, 4 червоних картки).

Асистенти арбітра - Марина Стрілецька (Суми), Олександра Ардашева (Київ). Четвертий арбітр - Анастасія Романюк (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу - Сергій Задиран (Дніпро). Арбітр ВАА - Євген Арановський (Київ), Асистент ВАА - Андрій Скрипка (Кропивницький). Спостерігач ВАА – Володимир Петров (Харків).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер